Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 susma sustukça sıra sana gelcek cümlesi yıllar önce kullanıldıgında klasik bi tezahurat gibi gelirdi ama şimdi sıra sanada gelcek kısmı cidden inandırıcı gelmeye başladı artık(evet bekir çoşkunu okuyup etkilenen insan modeli) ayrıca final haftası üklede değşik gelişmelerin olmasından gayet mutsuzum günceli takip edemediğiğmiz bu haftalarda ergenekonun durulmasını istiyorum. ''oha onudamı içeri almşlar, tvyi aç aç,iyice kudurdular artık,nolyo olm yarın ahah tank görcez galiba sokakta '' gibi cümleler kurmakta istemiyorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Horizon said: |Joker| said: Tamam onları biliyoruz, birleşecek mi birleşmeyecek mi göreceğiz de şu kirli işleri yaz sen bana bi. Merak ettim yav her türlü kirli işi yapabilir miyim diye sormuştun ya, gördüğün kirli iş ne baskın ve el bombaları hariç onu soruyorum. Savcıya mesaj geçtim , seni bilgilendirecekler. Komikmisin arkadaşım , kimse o suçlu bu suçlu demiyor. Bu insanlar suç işleyemez mi ? diyor. Anlatayımmi birdaha ? Zaman gazetesine göz atman gerekir, sürekli terör örgütü örgütü diye bağırıp bu kişileri karalamaya çalışmalarından neyin ne olduğunu anlayabilecek kapasitede herkez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 İyi ki dün mesaj atmadınız sir ve Horizon. Muhtemelen monitör karşısına beraber geçmiş çekirdek çitleyerek insanlar nasıl çileden çıktı onu izliyor, belki de birbirinizin ağzınızdan damlayan sevinç salyalarını siliyordunuz. Ergenekon tertibinin son 1 aydır nasıl yerlerde süründüğünü ağababalarınız, Zaman'daki, Taraf'taki işbirlikçileriniz daha iyi biliyordu. KOSKOCA Savcınız Zekeriye Öz, iddialarını okurken sanıkların yüzüne bakamayacak kadar biçare ve düşkün vaziyetteydi. Ocak-Şubat arasında da tahliyeler bekleniyordu. Kılıçdaroğlu darbeleri, Kanadoğlu hukukçuluğuyla köşeye sıkışan AKP ve ABD planları, son bir gayret olarak tertibin yeni saldırısını başlattılar. Öbür konuya attığım mesaj silindi ama tekrar yazıyorum. Çıkarlarını BOP eşbaşkanlıklarıyla birleştirenler, Colin Powelllarla 2 sayfa 9 maddelik gizli anlaşmalar imzalayanlar, suçu ne olduğu belli olmadan onlarca yurtseveri hapse atanlar, çok değil önümüzdeki aylarda bu kanunsuzlukların hesabını verecekler. Tabi işbirlikçileri de yurtdışında kaçacak yer arayacak çünkü bu ülkenin cezaevlerinde kalmaya bile layık değiller, defolup gidecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 sir said: genelkurmay dün gece "olağanüstü" toplandı, ama açıklama, gözdağı veya kınama var mı? yok. hatta yarınki olağan bilgilendirme toplantısı da iptal edilmiş. neden? dün tutuklanan 8 muvazzaf subay için, 1 saatte genelkurmaydan tutuklama izni gelmiş. burdan da açıkça görülüyo ki, her fırsatta "göreve" çağırdığınız askeri bürokrasi bile bu "temizliğe" inanıyor. yalçın küçüğe değineceğinize bi de buna değinin. big picture diyolar ya hani. Genelkurmay bu adamların alınmasına izin vermedi diyelim, hani oldu ya, buraya nasıl bir mesaj atardın? Farazi olarak soruyorum.Tepkin ne olurdu? Ordu bu düzenin içine girmek istemiyor, anlayın, ne kadar bulaştırmak isteseniz de karışmıyor, "kimi istiyorsun, ahmeti mi, mehmeti mi, al senin olsun" diyor, ahmet mehmet suçluysa ordunun zaten kaybedecek birşeyi yok, çürük yumurtalar ayıklanır, ama değilse durup dururken ordunun eline konuşmak için, tepki göstermek için koz verilmiş olacak. Ha o zaman da ordu siyasete karışmasın der geçersiniz tabi, klasik hareketler. Siz de ordunun bu işe bulaşmak istememesine "bakın ordu bile destek veriyor, demek ki bu adamlar suçlu" diyorsunuz, komiksiniz. Ha bi de yalçın küçük'e neden değinmeyeceğimizi anlamadım. askerlerin de gözaltına alınmış olması küçük'ün alınmasını mantıklı mı kılıyor yani? Hatta daha da saçmalaştırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 pekaziz said: Muhtemelen monitör karşısına beraber geçmiş çekirdek çitleyerek insanlar nasıl çileden çıktı onu izliyor, belki de birbirinizin ağzınızdan damlayan sevinç salyalarını siliyordunuz. yannız sir ile horizon ne zamandır birbirlerinin salyalarını silmeye başladılar :p ahah ne bu yakınlık lan. ayıp ayıp aile var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 6. Genel olarak Garbage alanı dışında forumun bütün bölümlerinde konu gidişatını baltalayacak, ciddiyeti bozacak ve üyelerin forumu kullanımını zorlaştırıp kısıtlayacak her türlü içerikteki mesaj foruma gönderilmemelidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 sir said: çünkü rahan ortada fikir çatışması yok, işlenen suçları ve hukukun çiğnenmesini bir "yüce ülkü" adına meşrulaştırma çabası var. bunu yapan "fikirler" değil, insanlar. hukukun kullanılıyor olması kim yaparsa yapsın ve kime karşı olursa olsun kınanması gereken bir şey. ama sen buna eski defterleri göstererek tepkisiz kalıyorsun. |Joker| said: Edalı işveli köylü güzeli çünkü. sir çook uzaklardan gelen hafif bir köylülük var sanki ama senin kadar değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 de yi unutmuşsun son cümlende, anlamı kaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 sir said: bu da yetmedi, dedi ki "bugün hukuku araç olarak kullananlara karşı, hukuk bumerang gibi geri döner onları da vurur". şu çok onursal yargıtay başsavcımızın uydurduğu 367 kararı, tam da böyle bi "araçsallaştırma" değil miydi? peki ya 28 şubat neydi, hukuk devletinin tezahürü mü? bumerang gibi vuruyo işte..kendi siyasi görüşü uğruna hukuku pekala kullanan, araçsallaştıran insanlar bugün "hukuk devleti" diye veryansın edince inandırıcı olamıyolar, üzgünüm. Örgüt darbe hazırlığında ama silahlı gücü yok, sözde kasası parasızlık içerisinde hastalanıp ölüyor yani parasıda yok, ülkenin aydın ve muhalif isimleri teker teker toplanıyor, Yargıtay Onursal Cumhuriyet Başsavcısı Sabih Kanadoğlu gibi bir ismin evi aranıyor cdlerine ve bilgisayarına el koyuluyor, oldukça temiz ve mütevazi bir yaşam süren adı bir yolsuzluğa karışmamış birkaç değerli paşa alınıyor ve yaşamlarıyla oynanıyor... Sonra pabucumun liboşları gelip burada devlet pislikleri temizliyor bir yanlış varsada 28 şubattada hede höde oldu diye ahkam kesiyor. Şaka mısınız siz ? Buradaki art niyeti göremeyecek kadar ahmak insanlar mısınız ? Beyninizi kullanıp objektif yorum yapmak gerçekten bu denli zor mu yoksa ideolojinize giden yolda başka birşeyi önemsemiyor musunuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 bu tip isimler de suc isler, suc kanitlanabiliyorsa cezasiz kalmamali, sonuna kadar gidilmeli. hemfikiriz bu konuda. ama sen eski bir basbakan (mesela), kuvvet komutani, onemli bir bakan, yargitay bassavcisi, toplum onderleri gibi isimler hakkinda bir kovusturma yapacaksan hazirligin mukemmel olmali. suphe uzerine hareket edemezsin, toplum bu insanlarin suclu olma ihtimali olduguna inanmali. hemen tutukladiktan sonra mahkemeye cikartip suclarini okumali, delillerini sunmalisin. aksi bir durum toplumu kamplastirmaya goturur, yarar zarardan daha buyuk olur. toplumu kamplastirmaya goturmek istiyorsan da ergenekon operasyonundan daha iyi bir yol izlenemez. kimse bana bu saatten sonra bu insanlar suclu demesin. adamlar bir seneyi gecti hapisteler neden hangi delil ile suclandiklarini bilmiyorlar. nasil inanabilirim ben suclu olduklarina. iddaname komediden beter. boyle basiretsizlik olmaz. davayi yurutenlerinki ya cahil cesareti yada piyon cesareti. ideali dogruyu bulmak, topluma hizmet etmek olan adam boyle hareket etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Amaç : Türkiyenin ilerleyememesi yerinde sayması ve insanların kamplaşması.Kurtuluş savaşındaki insan modelini dejenere etmek ve birlik berabirliği bozmak. Yapılacaklar : Mevcut düzen ile derdi olan insanları siyasi yönden destekleyip(akp) güçlenmelerini sağlamak.Gücü ele geçiren insanların kendi ideojileri için belirli zümreleri sindirmeye çalışmasına göz yummak tam sindirecekken mutlak gücü ele geçirebilecekleri için başka bir mekanizma ile gücü ellerinden almak(askeri darbe).Ardından sindirilmeye çalışılan zümreden yani bir öncekiler tarafından zülum görmüş ve içinde kin oluşmuş kişilere yetki vermek fakat yetkiyi verirken bu yetkiyi olabildiğince salak kişilere(kenan evren) vermek lazım ki bir önceki kesimi akıllıca sindirmek yerine onlara sadece zülum edebilsin ve toplumsal kamplaşma kin nefret ve ek olarak ortam gerginliği iyice artsın.Ardından yine birinci örnekteki gibi bir hükümet getirip yine aynı planı uygulamak. Bu olay ingilizlerin taktiğidir.İngilterenin çocuğu amerika da bu taktiği 1950 den beri bize kadro değişimli olarak uygulamakta.Tabi bir yandanda insanların üretmesini engelleyip tüketimi medya faktörüyle en üst düzeye çıkartıp her insanı oblomov yapmaya çalışıyorlar.O da ayrı bir konu. Sonuçta tam emin olduklarında bu topraklara indiklerinde kendilerine saldırabilecek türden insan bırakmadıklarında herşey artık çok geç olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 pekaziz said: İyi ki dün mesaj atmadınız sir ve Horizon. Muhtemelen monitör karşısına beraber geçmiş çekirdek çitleyerek insanlar nasıl çileden çıktı onu izliyor, belki de birbirinizin ağzınızdan damlayan sevinç salyalarını siliyordunuz. Ergenekon tertibinin son 1 aydır nasıl yerlerde süründüğünü ağababalarınız, Zaman'daki, Taraf'taki işbirlikçileriniz daha iyi biliyordu. KOSKOCA Savcınız Zekeriye Öz, iddialarını okurken sanıkların yüzüne bakamayacak kadar biçare ve düşkün vaziyetteydi. Ocak-Şubat arasında da tahliyeler bekleniyordu. Kılıçdaroğlu darbeleri, Kanadoğlu hukukçuluğuyla köşeye sıkışan AKP ve ABD planları, son bir gayret olarak tertibin yeni saldırısını başlattılar. Öbür konuya attığım mesaj silindi ama tekrar yazıyorum. Çıkarlarını BOP eşbaşkanlıklarıyla birleştirenler, Colin Powelllarla 2 sayfa 9 maddelik gizli anlaşmalar imzalayanlar, suçu ne olduğu belli olmadan onlarca yurtseveri hapse atanlar, çok değil önümüzdeki aylarda bu kanunsuzlukların hesabını verecekler. Tabi işbirlikçileri de yurtdışında kaçacak yer arayacak çünkü bu ülkenin cezaevlerinde kalmaya bile layık değiller, defolup gidecekler. Sen fazla gaz olmuşsun biraz sakin ol. Seni kim gazladı bilemem ama benim işbirlikçim filan yok , bende başkasının işbirlikçisi değilim. İnsanlara iftira atarak ve edepsizce salyalarınız filan diyerek mesaj atman senin kendi şahsiyetini ortaya çıkarıyor. Ülkeyi klavyeden kurtarmaya çalışan ya da kurtarabileceğini sanan boş birinin mesajı ancak böyle olabilir. ( niye fazla mesaj yazmadığımıda söyleyeyim uzun zamandır ; mesajlarıma aynen senin gibi bu şekilde saçma sapan , iftira hakaret , sataşma içeren cevaplar geldiğinden. Doğru düzgün mesaj atan adam sayısının az olduğundan.. ) not : Birkaç konu başlığında trollemek veya alaksız mesaj atmakla ilgili forum kuralları yazanlar görüyorum. Çok güldüm. Neden derseniz , atıf yaptığınız mesajlardan yüzlerce gösteririm hiçbir yaptırım yapılmamış. Adam hakaret ediyor , bölücülük , ırkçılık yapıyor yaptırım olmuyor. Alakasız mesaj atmayın diyorsunuz. Tabiki atmasınlar ama bunu kimse yapmasın , sevmediğiniz kişi yapıyor diye uyarmayın , herkezi uyarın ve hassas olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Horizon said: Sen fazla gaz olmuşsun biraz sakin ol. Seni kim gazladı bilemem ama benim işbirlikçim filan yok , bende başkasının işbirlikçisi değilim. İnsanlara iftira atarak ve edepsizce salyalarınız filan diyerek mesaj atman senin kendi şahsiyetini ortaya çıkarıyor. Ülkeyi klavyeden kurtarmaya çalışan ya da kurtarabileceğini sanan boş birinin mesajı ancak böyle olabilir. Senin gibi klavye liboşlarına klavye ile cevap veriyoruz, istedğin şekilde de cevaplar verebiliriz şıracı. Yeri ve şekli sen belirle, biz de uyalım. Meydanı boş görüp atıp tutmakla bir yere varamayınca höö klavyeden ülke kurtarıyo höööö diye ağlama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Horizon said: pekaziz said: İyi ki dün mesaj atmadınız sir ve Horizon. Muhtemelen monitör karşısına beraber geçmiş çekirdek çitleyerek insanlar nasıl çileden çıktı onu izliyor, belki de birbirinizin ağzınızdan damlayan sevinç salyalarını siliyordunuz. Ergenekon tertibinin son 1 aydır nasıl yerlerde süründüğünü ağababalarınız, Zaman'daki, Taraf'taki işbirlikçileriniz daha iyi biliyordu. KOSKOCA Savcınız Zekeriye Öz, iddialarını okurken sanıkların yüzüne bakamayacak kadar biçare ve düşkün vaziyetteydi. Ocak-Şubat arasında da tahliyeler bekleniyordu. Kılıçdaroğlu darbeleri, Kanadoğlu hukukçuluğuyla köşeye sıkışan AKP ve ABD planları, son bir gayret olarak tertibin yeni saldırısını başlattılar. Öbür konuya attığım mesaj silindi ama tekrar yazıyorum. Çıkarlarını BOP eşbaşkanlıklarıyla birleştirenler, Colin Powelllarla 2 sayfa 9 maddelik gizli anlaşmalar imzalayanlar, suçu ne olduğu belli olmadan onlarca yurtseveri hapse atanlar, çok değil önümüzdeki aylarda bu kanunsuzlukların hesabını verecekler. Tabi işbirlikçileri de yurtdışında kaçacak yer arayacak çünkü bu ülkenin cezaevlerinde kalmaya bile layık değiller, defolup gidecekler. Sen fazla gaz olmuşsun biraz sakin ol. Seni kim gazladı bilemem ama benim işbirlikçim filan yok , bende başkasının işbirlikçisi değilim. İnsanlara iftira atarak ve edepsizce salyalarınız filan diyerek mesaj atman senin kendi şahsiyetini ortaya çıkarıyor. Ülkeyi klavyeden kurtarmaya çalışan ya da kurtarabileceğini sanan boş birinin mesajı ancak böyle olabilir. ( niye fazla mesaj yazmadığımıda söyleyeyim uzun zamandır ; mesajlarıma aynen senin gibi bu şekilde saçma sapan , iftira hakaret , sataşma içeren cevaplar geldiğinden. Doğru düzgün mesaj atan adam sayısının az olduğundan.. ) not : Birkaç konu başlığında trollemek veya alaksız mesaj atmakla ilgili forum kuralları yazanlar görüyorum. Çok güldüm. Neden derseniz , atıf yaptığınız mesajlardan yüzlerce gösteririm hiçbir yaptırım yapılmamış. Adam hakaret ediyor , bölücülük , ırkçılık yapıyor yaptırım olmuyor. Alakasız mesaj atmayın diyorsunuz. Tabiki atmasınlar ama bunu kimse yapmasın , sevmediğiniz kişi yapıyor diye uyarmayın , herkezi uyarın ve hassas olun. Klavye delikanlılığı yapan sizsiniz. Gittiğim her eylemden, konuştuğum her köylüden, işçiden, sattığım her dergiden seni haberdar edecek değilim. Ayrıca mesajımı çirkin, saldırgan görmen umrumda değil. Hakettiğiniz bu çünkü. Sizin özgürlük anlayışınız diri diri yakılmakla, suçunu bilmeden aylarca hapiste yatmakla eşanlamlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 kaaveye döndü, birazdan sandalyeler havada uçucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Ben klavye delikanlılığı demedim , bunu yapanları şekil 1-a hemen mesajımın arkasından görüyoruz zaten. Bizim insanımız kendini hemen gösterme kabiliyetine sahiptir. Görünen köy klavuz istemez :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Gülünce de ben gergin değilim, bağırsın dursun imajı çiziyorsun sanırım. Dur ben de güleyim. :) :) :) Oh iyimiş cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 nolurdu dün mesaj atsaydım, monitörden bi yumruk uzanıp gözümde mi patlayacaktı? valla çok ilginç, zekeriya öz yüzlerine bakamıyomuş ama soruşturma muvazzaf subaylara kadar uzanmış. çok köşeye sıkışmışlar gerçekten de..halbuki bana bu adımdan sonra daha da sağlamlaşmış gibi geldi nedense. kanadoğlu hukukçuluğunun hukukla bi ilgisi yoktur. "rejim koruması"dır onun yaptığı, ama koruduğu rejimin de demokrasiyle veya cumhuriyetle alakası yoktur. çünkü halk iradesine karşıdır. kılıçdaroğlu çok daha tutarlı, üstelik ucuz ulusalcı söylemlerden çok uzak bi muhalefet yapıyo, her türlü desteği hakediyo bence. hiçkimseyi hiçbi yerden kovmaya yetkiniz yok efendim, azıcık gözünüzü ve kulağınızı açsanız kendi kendinize "napıyoruz biz, kimi korumaya çalışıyoruz" diye sorarsınız zaten. bu histerik halinizle "lalalala dinlemiyorum kii" diye çocukluk yapmaktan öteye gidemiyosunuz. er ya da geç gerçek ortaya çıkacaktır, benim de bütün istediğim bu. ancak şu son 10 yılın, hatta 20 yılın olaylarına bakıp da "bu ülkede derin devlet yok, bunlar hep iktidarın falan tertibi" diyecek insana ayıp yerlerimle gülerim. hiç ortalığı bulandırmaya çalışmayın: bu davada yargılananlar JİTEM kurucuları, susurluk'la ilişkileri ifşa edilenler, darbe günlüklerinde adı geçenler, danıştay saldırısında parmağı bulunanlar, cumhuriyet gazetesini bombalayanlar, onlarca faili meçhul cinayete karışanlar..evet, hepsi bu davaya dahildir. daha derine indikçe başka olayların da çıkması muhtemeldir. yalçın küçüğün doğu perinçekle, pkk'yla ilişkileri ve yeri geldiğinde darbe çığırtkanlığı yaptığı herkesçe biliniyo, bence çok sürpriz değil gözaltına alınması. serbest bırakılması da sürpriz olmaz ayrıca =) genelkurmay izin vermeseydi hukuka müdahale etmiş olurdu, bu da bir ilk olmazdı. ama anlaşıldığı kadarıyla ilker başbuğ muhtıralardan, geceyarısı bildirilerinden, siyasete ve hukuka müdahalelerden uzak durmaya kararlı. eh, yerinde bi karar. ayrıca bunun gerçekten başlıktaki gibi komple "tertip" olduğunu düşünen bir TSK olsaydı karşımızda, bence çok farklı tepkiler görürdük. nessarien'e de geleyim, daha dün aranan bir subay evinden yine epey cephane çıktı. hatıra olarak mı saklıyomuş? mesela ibrahim şahin susurluk davasında hüküm giymiş ama affedilmiş sonradan, onu da koruyo musunuz? mesajımı tekrar okuyun; hukuken bi usul yanlışı varsa düzeltilmelidir demişim. ama hukuki usullere uygunsa ve gözaltına alınanlar arasında ergenekonla bi ilişki olduğu tespit edildiyse bu dava onursal başsavcıdan eski yök başkanına özel harekat başkanından emekli orgenerale ve muvazzaf subaylara kadar gider, gidecektir ve gitmelidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Gazına gelmemek lazım boş konuşanın. Şıracı en nihayetinde. Bozacı'da gelir birazdan. netekim... Cephane çıktı 22 el bombası 2 de silah. Gerçi olmayan biyolojik silahlar için Irak'a giren bir milletin çocukları olarak bunları da mazur görmek lazım. El bombası gördüler mi heyecan basıyor, postal gördüler mi ayıp yerleri tutuşuyor. Asker devletiz biz, her şey askerin kontrolünde olmalı ve olacak. Bunu bilememekte pek güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 topicte birden fazla şıracı bozacı ikilisi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Yazdığın zırvalıklara elli kere cevap verdim. Aklın olsaydı da anlasaydın onları. said: yalçın küçüğün doğu perinçekle, pkk'yla ilişkileri ve yeri geldiğinde darbe çığırtkanlığı yaptığı herkesçe biliniyo, bence çok sürpriz değil gözaltına alınması. serbest bırakılması da sürpriz olmaz ayrıca =) Yalçın Küçük'ün Doğu Perinçek'le geçmişte giriştiği tartışmaları, ideolojik mücadeleleri bilmeden atıp tutmuşsun yine. Kaba olacak ama olup biten hiç bir boktan haberin yok. Okuduğun 3 tane yazıyla burada ahkam kesmeye çalışıyorsun da yaptığın tek şey onun bunun canını sıkmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 gitsin ama yontemi bu degildir. hic bir ulkede bu sekilde islemez toplumsal davalar. diktatorlukler haric. onlar toplumu bolmekten korkmaz, sekillendirmekle mesguldur cunku. hic bir mantikli, demokratik insana bu davayi anlatamazsin. bu isimleri tutukladik bir sene hapiste tuttuk, mahkemeye bile cikartmadik, bunu da hukuk icin, demokrasi icin yaptik diyemezsin. ancak bu insanlar gibi dusunduklerini sandiklarimda bu tip yontemleri kullandilar dersin. bu da ilerleme olmaz. ayni bokun laciverti olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 aydınlık dergisinden alıntılarla mı cevap vermiştin, heh.. rahatsız; deliller, tanıklar, ifadeler ortada, saçmasapan bulduğun iddianame mahkeme tarafından kabul edildi ve dava da sürmekte. başka nasıl bi yöntem izlenebilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 sir said: deliller, tanıklar, ifadeler ortada, saçmasapan bulduğun iddianame mahkeme tarafından kabul edildi ve dava da sürmekte. başka nasıl bi yöntem izlenebilir? Siyasetin hepsini alabilme gücü var mı yok mu? Siyasetin ulaşamayacağı hangi birimde özgür bir yargılama olabilir şu an? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 yazmisim nasil bir yontem izlenecegini. tutuklarsin mumkun oldugu kadar cabuk mahkemeye cikartirsin. toplumu bu insanlarin suclu olduguna ikna edersin. 1-1,5 sene insanlari hapiste tutmazsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar