Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ergenekon Tertibi'nde yeni dalga

pekaziz

Öne çıkan mesajlar

yargı bu ülkede adaleti sağlamak için var.emekli generaller cuntacılık oynamaya başlamışsa alınır içeride suçu varsa yargılanırlar.

mesela çok temiz denilen işçi partisi başkanının apo ile görüşmesi, küçük ün kürt halkına kürtçe konuşması başkan apo demesi-apo ile yemek yemesi.

bunları hiç söylemiyor ergenekoncular?

bir tertip olduğu kesin ve ona şu anda çomak sokuldu.sanıyorum ki bu tertip her kesime gerektiği kadar elektrik verip bir nevi derincilik oynamaya çalışmış.bir çok sevdiğimiz aydın öldürülüp başka grupların üzerine suçlar atılmış, atatürkçü düşünceyi ü birleştirici değil ayrıştırıcı olarak lanse ettirmişler.

ülke ne zaman ayağa kalkmış hep bir olay çıkmış bunları düzenleyen örgütte ergenekon çıkarsa hiç şaşırmayacağım.
Sosyal ağlarda paylaş

bi kere kafasız resmi koydum bi daha mı koydurtturucan :(

ki niye dalga geçilmesin anlamadım, benim dalga geçip geçmemem neyi değiştiriyor? veya senin ciddiye alman?

ha gerizekalı demişsin, ama çelik aynam var benim, ayrıca kendi diyen kendi olur

edit: ve eet namaz kılarken başbakanlık binasına dönüyorum kıble yerine. tanrı onlar benim için, allahüekber diil tayyibiekber diyorum. ben böyleyim
Sosyal ağlarda paylaş

pekaziz said:
Yanlış anlaşılmasın oradaki "gerizekalı" kelimesi hakaret değildi.

Durum tespiti yaptım sadece.

Birine fahişe dedikten sonra yanlış anlaşılmasın durum tespiti yaptımmı diyeceksin ?

Basbaya hakaret ediyorsun , kafasız ve gerizekalı diyerek. Diyecek kadar cesaretin varsa kıvırmamak kadar da cesaretin olsun. Ha durum tespiti demişsin dememişsin anlamı nedir ki ? durum yani söylediğin kişi gerizekalı birşey farketmiyor.

Seninle aynı düşünmedi diye habire küfür , hakaret. Aydınların ve suçsuzların tam bu tarz hakaretli savunmalara ihtiyacı var zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

GEd said:

Ülke ne zaman ayağa kalkmış merak ettim şimdi.

son darbe öncesinden bahsediyor sanırım.

şeyi merak ediyorum. en son darbeden sonra ne gibi çatışmalar oldu örgütlerle ordu arasında? bu çatışmalarda kaç ölü kaç yaralı vardı?

çünkü herhalde ordunun işin içine girmesi için geçen aylarda yunanistanda olan olaylardan çok daha büyük birşey olması gerekirdi, ki orda bile ölen yaralanan vardı polisle çatışmalarda.

örgütler arası çatışmadan bahsetmiyorum bakın, örgütlerle ordu arasında diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Çekinecek bir durumum yok, banlanırım diye korkum da yok ki banlanmamı gerektirecek bir durum hiç yok.

Ülkenin altı adım adım oyulurken, karılarının parmaklarına 60 milyarlık yüzük takan eşbaşkanlar varken, oğlu fazla kazansın diye halkın yaşaması için elzem olan gıdaların fiyatıyla kafasına göre oynayanlar ekonomiyi yönetirken, ABD dışişleri bakanıyla gizli antlaşmalar imzalayanlar Atatürk'ün koltuğunda otururken; bu hainlerin bizzat ABD ve AB kontrolünde yürüttükleri bir soruşturmayı, davayı savunmak düpedüz gerizekalılıktır, zekada sorun yoksa ve bilinçliyse yapılanlar hainliktir.

Bay Diken, senin de misyonunu öğrenmiş olduk.
Sosyal ağlarda paylaş

bazı kesimlerin artık ne kadar yalnız kaldığını seçimler gösteriyor.bu kesim kendisi hayatını rahat bir şekilde sürdürürken bir torba kömür ile ailesini ısıtacağını öğrendiğinde parti marti düşünmeyen sadece hayatını devam ettirme hevesinde olan birinin yaşadıklarını anlayamaz.

akp yi ideolojik olarak benimsemesem de bugün bir ip,chp,dsp den daha halkçı bir görünüm veriyor.ayrıca şu anda tam tersi bir durum almış olsada 2006 yılına kadar görülmemiş demokratik değişimler yarattı.

bu goygoycu zihniyet ancak insanları aşşağılar,küçük görür sonrada oy vermeyince cahil sürüsü diye kendini haklı çıkartmaya çalışır.

bir kişi çıkıp son gönderdiğim resimdeki olayı haklı çıkartacak bir şeyler yazabilir mi?

ben kimseye karşı değilim zaten tanımıyorum sizleride düşüncelerimi yazar giderim, hakarete gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:
vay be akp halkçı oldu,
ananıda al git lan, şov yapma lan diyen baykal heralde

ne içtiysen aynısından istiyorum
Sorun uzun vadede ne yaptigi degil, cizdigi imaj. AKP'nin imaji, yaptigi yardimlar dolayisiyla kisa vade dusunuldugunde daha halka yoneliktir. Oteyandan CHP'nin savundugu seyler halka uzun vadede yarar saglamak amacli (balik vermek vs. tutmayi ogretmek). Soz konusu halkin reaksyon suresi ve ongorusu kisa olunca, AKP'nin halka daha yakin gozukmesi olagan bir sonuctur. Zira Ecevit'e ve Baykal'a sarfedilen "laf karin doyurmuyor" soylemi bu sonucun raporu kivamindadir.
Sosyal ağlarda paylaş

zaman değil cumhuriyet okurum ben ama olayları hep siyah yada beyaz gören insanlardan, hep bir düşman olması gerektiği düşüncesinde olan insanlardan mümkün olduğunca uzak kalmaya çalışıyorum.

ayrıca evriminde kanunudur, değişimlere uyum sağlayamayan yok olur.hep eski günleri yaad ederek geleceğe bir şey katamayız işte akp bu yüzden başarılı(idi).

işçi partisi gibi grupları bu yüzden sevmiyorum ne yaptıkları belli değil ve taraftarları çok fanatik.fanatizm bizi 80 lere geri götürür ve bundan rant sağlayacak insanlarda tek tek içeri bu yüzden atılmaya başlıyor.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...