pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Cici Horizon seni ya :) Hep biz mahvettik konuyu, sen o kadar cici mesajlar attın ki hep üslubunu korudun, bayılıyorum bu tavrına :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Yok niye sinirleneyim, şu anda feci bir şekilde ağlıyorum epic fail olduğum için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 loserz said: pekaziz said: Horizon said: pekaziz said: Asıl sen ve sir gibi adamları kimse sallamıyor Horizon, üzgünüm. Pekaziz sataşma ve hakaret için öm yi kullan. İki kişi tartışırken böyle araya girip laf atmayada birşey diyoruz biz ama gerek yok şimdi. Forum adabın olsun bari. Adabı Fethullah'tan öğrenmedim ben doğru. Ona buna çamur at, cumhuriyet devrimini savunanları terörist göster. Ondan sonra çıkıp ahlak dersi var. Kusura bakma ama sizin bu üslubunuzu kimse ciddiye almıyor artık, milleti kandırmaktan vazgeçin. Hala darbe ortamına sürüklemek demişsin. Demişsin ve saçmalamışsın. Bu ülkede darbe olunca ilk tutuklanan, hapse atılanlar kimler? Solcular, aydınlar, yurtsever. Adamlar kendilerini tutuklatmak için darbe mi yapacaklar? Bu kadar kör olmayın, milleti de kendiniz gibi budala sanmayın. sen varya bone dan bile failmişssin ya. "Bu ülkede darbe olunca ilk tutuklanan, hapse atılanlar kimler? Solcular, aydınlar, yurtsever." -Açııın uleeyyyyn bu ülkeninn kodlarını! Bakın Darbe yapıcazz fakat darbeden sonra kimler alıncakmış içeri bir bakın adamın asabını bozmayın ulennn! -buldum paşam ,solcular,aydınlar ve yurtseverler alınıyormuş! -Biz YURTSEVER SOLCU VE AYDINMIYIZ RÜSTEM? -Öyle diyorsunuz ya paşam! -S.tr et lan o zaman darbe olmasın! "Adamlar kendilerini tutuklatmak için darbe mi yapacaklar?" LOOOOOOOOOOOOL kimler atıldı iceri?,para babaları mı,muhafazakarlar mı,ülkücü köpekler mi?kimilerinin our boys dedikleri mi netekim 80 senesi diyarbakır ve yurdun diger cezaevlerindeki tutukluları listesini bul,kimin atıldıgını gör,sol kesmin nasıl ezip gecildigini gör,kac aile azap cekti,su yurdun vatanın daha ustunden 100 yıl gecmeyen bi savasla her yanını kanlarıyla sulayan aziz şehitlerine saygınız yok 20 yıl once parcalanan dagılan kac aile oldu,daragacına giden kac gencten hayatları gelecekleri calındı onlara saygınız olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loserz Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 dar agacına giden gençler? deniz gezmiş? Çalındı? -godlike. Ayrıca "ülkücü köpekler" gerçekten büyük hakaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKINCILAR Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Yok yav burda var böyle 1, 2 kisi veriyor millete gazi, basiyor damarina kurnazca sonra forum adminlerine report gelsin ban. Sonra zevkten 4 köse elinde popcorn piskin piskin gülüyorlardir muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Eh durumu 6 3 yapacaklar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 loserz said: dar agacına giden gençler? deniz gezmiş? Çalındı? -godlike. Ayrıca "ülkücü köpekler" gerçekten büyük hakaret. agzımdan deniz gezmiş diye bi laf cıktı mı benim evet ülkücü köpekler büyük hakaret,köpekler alınacak ne de olsa doga da besin zincirinde falan önemli bi konumdalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Zaten cevap verenlerin sayısı azaldı,geriyede onların istediği tarzda cevaplar geliyor , melih gökçek tarzı konuşma stili bu işte, işine gelen mesajlara cevap vererek , diğerlerinde kasımpaşa ağızına yatarak veya görmezden gelerek. Sürekli olarak söylenmeyen şeyleri veya bir iki kişinin söylediği şeyleri genele mal ederek kendini üste çıkarmak da diyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 |Joker| said: Devleti kurulmadan düzenli askeri ordusu kurulmuş bir milletiz biz ? ilk olarak DÜZENLİ ordumuz yoktu devlet ilk kurulduğu zaman. ayrıca almanyanın kurucusu olan prusya ilk kurulduğu zamanlarda halkın yaklaşık %33 ü askerdi. o zaman almanya ordusu da zırt pırt darbe yapsın. ülkenin değerleri herkes tarafından farklı algılanabiliyor, bu farklı algılanmaya izin veriliyor, ve bu yüzden halkın refah seviyesi düşüyor ise, bu değer değil yozlaşmadır. bir ülkede insan hakları ve halkın refah seviyesini yükseltme dışında bir değer olamaz. diğer herşey bir amaç değil araçtır, hepsi gerekliliğini kaybettikten sonra çöpe atılabilir. "amerikanın paralı askerleri" derken ne demek istediğini anlamadım. amerika dışındaki ülkelerin askerlerinin para almadığını mı savundun? "darbe yapılırsa yapılır kardeşim" lafını da yaşının küçüklüğüne veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Jadelith, sorumu sana da soruyorum lütfen içtenlikle cevap ver. Bu ülkede darbeler sonrası en büyük zararı solcular, aydınlar, sosyalistler vs. çekerken neden durduk yere darbeye zemin hazırlasınlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 jadelith turkiye cumhuriyeti devleti kuruldugu zaman duzenli bir ordumuz vardı yanılıyorsun,yunanlılarla uzun sure kuveyi milliye (gerilla-halkın milis gucu) ile savasıp agır yenilgiler almamız sonucu afyona kadar ilerlediler,duzenli ordu olmadan onları durduramayacaktık fakat duzenli ordu haline gelebilmemis icin dogu cephesindeki butun silahlı guclerimizi bir araya getirip ic anadoluya konumlandırmamız gerekiyordu ama maglum o zaman oradaki sivil halkın guvenligi icin (ermeni ceteleri) kazım karabekirin komutasındaki orduyu oradan cekemiyorduk,en sonunda cok buyuk bi risk alıp oradaki silahlı kuvvetleri tek bir komuta kademesi altında anadoluya cekip burda duzenli ordu kurduk ve yunanlıları bu sekilde attık vatandan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Jadelith said: "darbe yapılırsa yapılır kardeşim" lafını da yaşının küçüklüğüne veriyorum. Nerde söyledim yav o lafı? Ama şu an söyleyebilirim. Darbe yapılırsa da yapılsın, şu anki durum çok mu ileride? Darbe yapılırsa kaç sene gerileriz? Fatih'te dolaş bir bakayım kaç sene gerideyiz anlarsın. O kadar geriye gitmeyiz en azından. Yaş hastası mısınız anlamıyorum ki herkes yaş küçük yaş küçük. Sizin yaşınız kaç 50 mi 60 mı? Ha olsa ne farkeder olmasa ne farkeder, yaşınla mı döveceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Jadelith said: |Joker| said: Devleti kurulmadan düzenli askeri ordusu kurulmuş bir milletiz biz ? ilk olarak DÜZENLİ ordumuz yoktu devlet ilk kurulduğu zaman. ayrıca almanyanın kurucusu olan prusya ilk kurulduğu zamanlarda halkın yaklaşık %33 ü askerdi. o zaman almanya ordusu da zırt pırt darbe yapsın. ülkenin değerleri herkes tarafından farklı algılanabiliyor, bu farklı algılanmaya izin veriliyor, ve bu yüzden halkın refah seviyesi düşüyor ise, bu değer değil yozlaşmadır. bir ülkede insan hakları ve halkın refah seviyesini yükseltme dışında bir değer olamaz. diğer herşey bir amaç değil araçtır, hepsi gerekliliğini kaybettikten sonra çöpe atılabilir. "amerikanın paralı askerleri" derken ne demek istediğini anlamadım. amerika dışındaki ülkelerin askerlerinin para almadığını mı savundun? "darbe yapılırsa yapılır kardeşim" lafını da yaşının küçüklüğüne veriyorum. almanyanın %33 orana yakın bir kesimi asker olabilir fakat askeri egitim almamıstır,kagıt uzerindedir,2.dunya savasında almanya da 8-9 yasındaki cocuklar bile asker statusundeydi ve biz almanya degiliz,aynı cografyada degiliz aynı kulturden dinden degiliz,kıyaslamak yanlıs olur amerikanın paralı asker mevzusunda da orada ölen kisiler menfaat icin degil (para) vatanlarını korumak icin ölüyorlar demis arkadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loserz Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 pekaziz said: Jadelith, sorumu sana da soruyorum lütfen içtenlikle cevap ver. Bu ülkede darbeler sonrası en büyük zararı solcular, aydınlar, sosyalistler vs. çekerken neden durduk yere darbeye zemin hazırlasınlar? Dogu perinçek mi aydın ve solcu? Emekli orgeneraller? Ya tuncay özkan mı solcu ve aydın? içeri alınan yüzbaşı ve albaylar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Abicim işin gücün benle uğraşmak mı nedir anlamadım valla? :) Tamam onların hepsi pislik gebertilesi adamlar. Şener Eruygur, Hurşit Tolon, İlhan Selçuk, Mustafa Balbay vs. Bunların hepsi de faşist ve gerici adamlar, solcu ve aydın değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 loserz said: pekaziz said: Jadelith, sorumu sana da soruyorum lütfen içtenlikle cevap ver. Bu ülkede darbeler sonrası en büyük zararı solcular, aydınlar, sosyalistler vs. çekerken neden durduk yere darbeye zemin hazırlasınlar? Dogu perinçek mi aydın ve solcu? Emekli orgeneraller? Ya tuncay özkan mı solcu ve aydın? içeri alınan yüzbaşı ve albaylar mı? halkın aynen su postunda yazdıgın gibi dusunmesi icin bu tur bir manipulasyona basvuruyorlar degerli insanların yanında alakasız kisileri de tutuklayıp medyayı basını manipule ediyorlar,sadece solcuları alıyorlar demek yanlıs olur,hayır onlara solcu ben de demem fakat istanbul uni. rektoru,ordudaki subaylar,bu toprakların ve uzerinde yasayan milletin menfaati,uzun vadeli cıkarları icin ugrasan insanlara karsı yapılmıs bi hareket diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loserz Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Şener Eruygur,solcu ve aydın degil,adam zaten asker, Hurşit Tolon desen öyle oda solcu ve aydın degil, İlhan Selçuk ulusalcı zaten,daha çok sağcı, Mustafa Balbay ise oda ulusalcı, fakat aralarında en aydınımsı diyebilcegim adam o, oda zaten tutuksuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Ülkede solcu ve aydın kim var, aydınlatsana beni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKINCILAR Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Sag sol tartismasina girmenin, karsilikli hakaret etmenin bir getirisi olmadigini 30 sene önce gördük. Simdi buraya gelip de ona hakaret buna hakaret ederek kiciniz göge mi variyor bilemiyorum da, nasil bir kisilige sahip oldugunuz acikca belli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 pekaziz said: Jadelith, sorumu sana da soruyorum lütfen içtenlikle cevap ver. Bu ülkede darbeler sonrası en büyük zararı solcular, aydınlar, sosyalistler vs. çekerken neden durduk yere darbeye zemin hazırlasınlar? herkes zarar çekti, ama doğrudur, en sağcısından en solcusuna kadar aldılar en son darbede : ) ayrıca ben sebepleri bildiğimi savunmadım hiç. hatta çok bilgili biri olduğumu da savunmadım.. sadece darbe olmasının hafife alınacak bir durum olduğunu söylüyor insanlar, benim de etrafımda darbede çok şey kaybetmiş insanlar var haksız yere. insanlar bilip bilmeden darbe olsun nolcak canım diyorlar, üzüyor bu da beni. her sosyalist, aydın, solcu darbe istiyor gibi bir anlam çıkıyor yazından (öyle demek istememiş olabilirsin yannış anlama), ama doğru değil. ha fikir yürütmemi istersen... türkiyedeki sosyalistlik ve solculuk ile dünyadaki arasında alaka kalmadı. dünyada artık sosyal demokratlıktan bahsediyor insanlar "solculuk" diyince. belki isveç tipi aşırıya kaçmış olanı var, ama yine de insan hakları etrafına kurulmuş düzenlerden bahsediyorlar. türkiyede ulusalcılık oluyor bu maalesef. o yüzden türkiyede darbe isteyen kesime solcu/sosyalist demek ağırıma gidiyor, ben de sosyal demokrasiyi savunan biriyim çünkü : ))) ulusalcılık ile türkiyenin şu anda gittiği yol çok ters. mesela: yanlış veya doğru orayı tartışmıyorum, ama kürtçe televizyonun kurulması, kürtlere verilmiş bir imtiyazdır. Pluralism'dir. aynı şekilde türk cumhurbaşkanının ermenistanla politika yolunu açması da bu tür bir harekettir. türkiyenin böyle devam etmesi ulusalcılar için kötüye gidiş, çünkü onlar "türkiye sınırları içinde yaşayan herkes türktür" yolundan gitmeyi tercih ediyorlar. türkiye içinde herkes kendini türk görsün istiyorlar. bu düşünce toptan yanlış çöp demiyorum, ama şimdiye kadar işe yaramadığı görüşündeyim. son olarak, aydınların ise darbe istediğini yazmışsın, anlamadım tam olarak. hangi aydınlar istiyor bunu? belki %5 filandır, ama büyük çoğunluk darbe istemez. ki türkiyede darbe isteyen insanlar çok az allaha şükür, geçen seçimlerde ülkenin askere olan tepkisini gördük. anca içerde karışıklık çıkarırlarsa darbe yapabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Jadelith said: pekaziz said: Jadelith, sorumu sana da soruyorum lütfen içtenlikle cevap ver. Bu ülkede darbeler sonrası en büyük zararı solcular, aydınlar, sosyalistler vs. çekerken neden durduk yere darbeye zemin hazırlasınlar? herkes zarar çekti, ama doğrudur, en sağcısından en solcusuna kadar aldılar en son darbede : ) ayrıca ben sebepleri bildiğimi savunmadım hiç. hatta çok bilgili biri olduğumu da savunmadım.. sadece darbe olmasının hafife alınacak bir durum olduğunu söylüyor insanlar, benim de etrafımda darbede çok şey kaybetmiş insanlar var haksız yere. insanlar bilip bilmeden darbe olsun nolcak canım diyorlar, üzüyor bu da beni. her sosyalist, aydın, solcu darbe istiyor gibi bir anlam çıkıyor yazından (öyle demek istememiş olabilirsin yannış anlama), ama doğru değil. ha fikir yürütmemi istersen... türkiyedeki sosyalistlik ve solculuk ile dünyadaki arasında alaka kalmadı. dünyada artık sosyal demokratlıktan bahsediyor insanlar "solculuk" diyince. belki isveç tipi aşırıya kaçmış olanı var, ama yine de insan hakları etrafına kurulmuş düzenlerden bahsediyorlar. türkiyede ulusalcılık oluyor bu maalesef. o yüzden türkiyede darbe isteyen kesime solcu/sosyalist demek ağırıma gidiyor, ben de sosyal demokrasiyi savunan biriyim çünkü : ))) ulusalcılık ile türkiyenin şu anda gittiği yol çok ters. mesela: yanlış veya doğru orayı tartışmıyorum, ama kürtçe televizyonun kurulması, kürtlere verilmiş bir imtiyazdır. Pluralism'dir. aynı şekilde türk cumhurbaşkanının ermenistanla politika yolunu açması da bu tür bir harekettir. türkiyenin böyle devam etmesi ulusalcılar için kötüye gidiş, çünkü onlar "türkiye sınırları içinde yaşayan herkes türktür" yolundan gitmeyi tercih ediyorlar. türkiye içinde herkes kendini türk görsün istiyorlar. bu düşünce toptan yanlış çöp demiyorum, ama şimdiye kadar işe yaramadığı görüşündeyim. son olarak, aydınların ise darbe istediğini yazmışsın, anlamadım tam olarak. hangi aydınlar istiyor bunu? belki %5 filandır, ama büyük çoğunluk darbe istemez. ki türkiyede darbe isteyen insanlar çok az allaha şükür, geçen seçimlerde ülkenin askere olan tepkisini gördük. anca içerde karışıklık çıkarırlarsa darbe yapabilirler. yazdıklarının cogunda cok haklısın,fakat gecen secimler de turkiyenin %47 nin sandıga ben darbe istemiyorum arkadas o yuzden maglum partiye oy vericem dedigini dusunerek gittigini söylemek yanlıs olur,en azından herkes de bu bilinc ve aydınlanma olsa her sey daha guzel olurdu su an. darbe kesinlikle cok kotu bir uygulamadır ve sonunda toplumun her kesimi cok zararlar gorur bu kesin bir gercek tıpkı savas gibi ama sunu unutma fransız ihtilali de bir darbeydi ve donem fransanın yonetim sekli devlet yapısı olarak dunyanın en ileri siyasi olusumlarını iceriyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Anayasada aydın , cumhuriyetçi , solcu vs. yargılanmaktan muhaftır diye bir madde mi var benmi bilmiyorum ? bunun yanına istediğinizi ekleyebilirsiniz. Çok saçmalanmış. Sen veya bir kesim bu bir kişiyi iyi biliyor diye , seviyor diye , kendi gözünde ekol gibi görüyor diye , yargılanmayacakmı ? Veya sen hayatın boyunca bu adamla berabermi yaşadında suç işleyip işlemediğine sorgusuz sualsiz kanı getirebiliyorsun. Şu iyi adamdır böyle şey yapmaz , bu böyle adamdır kötü birşey yapmaz. Bu bilmemnecidir böyle birşey yapmaz.. Dinci fanatiklerden hiçbir farkı yok bu tarz söylemlerin. Hepsi aynı. Geçmişte devlet adına cinayet işledim diyenleri de gördük. Onlarda vatanseverdi sözde. Bu patlama niye ben anlayamıyorum. Yargılanıyorlar sorgulanıyorlar diye hop otuturp hop kalkan bir kesim var. Sabırlı olunda bakalım suçlularmı suçsuzlarmı görelim. Yargıya saygı saygı saygı diye ağızlarından düşürmeyenler şimdi tüm savcıları satılık hale getirdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Dediklerini çok güzel anladım, kimi şeylere cevap vermiştim başka konularda ama dikaktinden kaçmış sanırım. Yeniden açıklamaya çalışayım. Darbe olmasını isteyen pek çok güç var muhakkak. Ama Ergenekon Tertibi'nde gözaltına alınların pek çoğu bunların dışında kalıyor. Darbe olduktan sonra ne olacak? Amerikancı, Avrupacı partiler bizi eziyorlar ühü propagandasına girişip yine oy artıracaklar, yine iktidara gelecekler. Kaybeden sol olacak derken kastettiğim buydu. Solculuk/sosyal demokrasi tartışmasını ayrı bir başlıkta yaparsak daha iyi olur kanımca. Ama sosyal demokrasinin en iyi örneğinin İngiliz İşçi Partisi olduğu ve Irak'taki tutumunu göstermekle yetineyim. :) Ulusalcılık ile Türkiye'nin yolu ters demişsin. Ne yazık ki işbirlikçi medyanın propagandası seni de etkilemiş. Kimse Kürtler tv açmasın, kendi dillerinde eğitim görmesin veya kimse Ermeniler, Yahudiler vs. kendi dinlerini yaşamasın demiyor. sir, lozers ve benzerleri devamlı laf sokuşturduğu için söylüyorum, Doğu Perinçek benim desteklediğim bir isim, bilen biliyor zaten. Ömrünün bir kısmını, ülkedeki pek çok sosyalist (çıkıp da o mu lan sosyalist demeyin şimdi, alakasız mesajlar atmayın) gibi Kürt halkının haklarını savunmak için harcamış, ama bugün artık bu kartlar ABD'nin elinde olduğu için tehditi bu güce dönmüş birisi. Özetle Kürdümüze biz verelim tv açma izninin, okul kurma iznini, dinini yaşama iznini. ABD'nin BOP kapsamında veya AB uyum yasaları istiyor diye değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Horizon said: Anayasada aydın , cumhuriyetçi , solcu vs. yargılanmaktan muhaftır diye bir madde mi var benmi bilmiyorum ? bunun yanına istediğinizi ekleyebilirsiniz. Çok saçmalanmış. Sen veya bir kesim bu bir kişiyi iyi biliyor diye , seviyor diye , kendi gözünde ekol gibi görüyor diye , yargılanmayacakmı ? Veya sen hayatın boyunca bu adamla berabermi yaşadında suç işleyip işlemediğine sorgusuz sualsiz kanı getirebiliyorsun. Şu iyi adamdır böyle şey yapmaz , bu böyle adamdır kötü birşey yapmaz. Bu bilmemnecidir böyle birşey yapmaz.. Dinci fanatiklerden hiçbir farkı yok bu tarz söylemlerin. Hepsi aynı. Geçmişte devlet adına cinayet işledim diyenleri de gördük. Onlarda vatanseverdi sözde. hayır,elbet kanunlar onunde herkes bir,fakat savcıların telefonlarının dinlenmesinın olagan bir durummus gibi sayılması,ulkenin en saygın bilim adamlarının,yine ulkenin en saygın kurumlarından biri olan tsk mensuplarının cocuk tecavuzcusuymus ya da azılı birer katilmis gibi lanse edilerek o dedigin "gecmiste devlet adına cinayet isledim" diyenlerle bir araya konması,mevcut iktidarın yargıyı kullanıp organize bir sekilde yine ne ironiktir ki demokrasiyi kullanıp pembe demokratik soylemlerle halkı bastıran bir polis devleti goruntusu cizmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Jadelith said: Ancalagan said: dayanamadım.. madem verilmeyi haketmiyor niye veriyosun??? Bana sosyalizmi anlatan adama bak ^________^ ben kitap yakarım demedim CIA in gazetelerini yasaklarım,yakarım dedim sevsinler benim entelliboşumu :)-D valla onu bunu bilmem de bira seviyosun galiba, her postta bira var. bira ile aram çok iyi bazı akşamları fazla kaçırıyorum zaten patide yazarken . kalktığımda ulan ne yazmışım diyorum B)- Ya sevin birbirinizi =d.Sonuçta suçlu olduklarıda kantılanmadı bu insanların uzaktan tanıdığı olabilir ergenekon içinden bi şekilde telefonla görüştükleri kişiler olabilir.Hükümet ile ters düşmüştü hükümetin kendisi için yarattığı gizlibiservis var diyolar belki onların oyununa geldiler. SOnuç olarak bu insanlar halen masum.... Veli küçüğün olduğunu sanmıyorum tabikide :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar