Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 hepsi kızlardan oluşuyo , 4 tane kız şarkı sölüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Affetmem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Jadelith said: ghost_boo said: Bir hatundan farklı bir şey duyun o zaman , bence üstüne müthiş bir şekilde atlayan bir hiç erkeğin hayır diyemeyeceği inancı içindeyim , ha bu erkekler pu kaka anlamında değil %99 böyle olduğunu düşünüyorum ve açıkçası muhtemelen affederim Ha bazı durumlar olur adam sırf kullanmak için benimledir ve ben bunun farkında değilimdir de aldatma olayıyla öğrenmişimdir bunu ve çeşitli şeyler olmuştur ha o zaman keserim alakamı olur biter seni seviyorum heyecan yok, onu seven var, fazla sevgi göz çıkarabilir ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Ki ben gördüm, kafayı az öne eğse gözü düşücek adamın. Edit: critleyen typolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 erkek niye üstüne atlıyor onu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar