utopia Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 burtonesk said: selin, yaşandı bitti saygısızca. sana diyecek sözüm yok. 4 tane hakkım var ama? değil miydi öyle?
calimero Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 aquila said: mesela jessica albayi yatagimda baskasiyla beni aldatirken yakalasam, kolay gelsin der salona gecerim. yav bunu imza yapıcaktım ama çok uzun geldi. abi yarıldım lan gece gece:D
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 aquila said: mesela jessica albayi yatagimda baskasiyla beni aldatirken yakalasam, kolay gelsin der salona gecerim. peki ya salonda aldatıyosa?
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 utopia said: burtonesk said: selin, yaşandı bitti saygısızca. sana diyecek sözüm yok. 4 tane hakkım var ama? değil miydi öyle? değil ulan ayrılıyorum senden. alenen kamon şükrü dedin.
utopia Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 gitme desem Nian, kalır mısın Şükrü'yle bi de benle?
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 salonda jessica alba'a var ama, nere ye sıgıcaksınız 3 kisi..
utopia Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 aldatmadım ben:/ hepiniz helalimsiniz bana serbest:/
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Joscelin, sen jessica alba'ile aquila'yı burtoneskin salonunda aldatsan ben kolay gelsin derim.
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 utopia said: hepiniz helalimsiniz bana serbest:/ oha nerden çıkardın bunu? böyle şeylerin bahsi geçmedi. ben ömeri alınca kızıyorsun kıskanıyorsun ama ne diyeyim yani şimdi selin.
Joscelin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Cuce said: Joscelin, sen jessica alba'ile aquila'yı burtoneskin salonunda aldatsan ben kolay gelsin derim. Kimin eli kimin cebinde belli değil Cüce kardeş, ne karışık işlermiş bunlar böyle.
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 bu yazı dizimiz de buraya kadarmıış.
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=zmzcKXsllWs videonun amacı jessica alba'ya mal mal bakmak...di mi?
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 bu dizi burda bitmez aga, konular derinlesti.
Öne çıkan mesajlar