Dynun Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Sevgili kişisel dostları. Soluk soluğa takip ettiğimiz yazı dizimiz gümbür gümbür gidiyor. asistanım irin hanım'ın büyük yardımlarıyla bir konu daha açıklığa kavuşmuş oldu. İşte damardan giren bir konu sizlere. [large]Soru : Aldatan sevgiliye 2. şans verilir mi?[/large] Erkekler 1.kendini seviyosan verilmez. onu kendinden daha çok seviyosan verilir, 2. de verilir 9002. de. 2.kattiyen vermem! 3.seviyorsam.. belki yani çok geçerli bişey olması lazım ki o da ne olabilir bilmiyorum 4.aldatmanın ölçüsüne, ve sevgilinin sonraki tavırlarına bağlı. bi süre denenebilir. ama çok zor tabi. 5.Ben verdim pişman oldum verilmez o hatasını anlasa bidaha yapmasa bile artık aranızda hiç bişey eskisi gibi olmaz zaten sarsılmıştır bi kere 6.İlişkinin temeli güvendir, o güven de bir kere böylesine şiddetli sarsıldıktan sonra bir daha kazanılmaz. Kısacası sevgiliye 2. şans verilse bile o ilişki yürümez. 7.vermedim ama değeceğine inanırsam veririm Kızlar 1.benim ki no-way ya gelemem ben oyle seye 2.seviyorsam her sekil de affederim ama azz surundururum 3.erkek yaparsa capkınlık olur,elinin kiridir (geyik yapmış arkadaş) 4.sarhos fln sa anca affedebilirim,tatmin edici bir bahane ve ikna edici bir anlatım sart 5.aldatmak benim icin affedilemicek sayili seylerden biri, ben aldatmam dolayisiyla da affetmem. aldatiyorsa bitmiştir o iş, bb. 6.böyle işaret parmağınla orta parmağın arasına başparmağını koyuyon itina ile kapına gelen aldatan sevgiliye gösteriyon aşkımdan ağlarım sızlarım, depresyonu tercih ederim ikinci kez kazık yiyebileceğimi bildiğim bir adamı geri almak yerine tşk sigigitsin yerappim tükürdüğümü yaladığım günleri benden uzak tutsun amen ayrıca sırf erkek değil ben aldatırsam şayet beni de almasınlar geriye yok öyle open relationship kafaları az delikanlı olun 7. hayır. 1 sadakatsizlik 2 yalancılık 3 sevgisizlik gördüğünüz gibi. Baylar daha ılımlı iken, kızlar neredeyse sabit bir fikirde birleşmiş durumdalar. Tekrar görüşmek dileğiyle, nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsan paticik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 6.İlişkinin temeli güvendir, o güven de bir kere böylesine şiddetli sarsıldıktan sonra bir daha kazanılmaz. Kısacası sevgiliye 2. şans verilse bile o ilişki yürümez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 said: 7.vermedim ama değeceğine inanırsam veririm bu erkek değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 hacı ya bu tr de yapılmadı ya da fake, asparagas falan bu röportajlar:) erkekler ılımlıymış %5 i belki. kadınlar sertmiş buna tamamen pehhh demek istiyorum.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 öyle deme yeri geldi mi bu ülkede erkekler çok pis köpeği oluyor sevgililerin (hayatında en az bir kere bu duruma düşmüş insan çoktur) tabi belirli bir kesimden bahsediyorum, her yerde değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 baylar başka işler peşinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Ardeth said: said: 7.vermedim ama değeceğine inanırsam veririm bu erkek değil sensin erkek değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 lol bi de bazen öyle bir durum meydana geliyor ki, A kişisi B kişisini aldattı mı aldatmadı mı anlaşılamıyor bile. İlişkiler bazen o kadar karmaşık bir hal alabiliyor (ki bu durumun da bildiğiniz tarzda bir ilişkiden bir miktar daha farklı ilişkilerde ortaya çıkması daha olası). hayat bu kadar bile siyah beyaz olmayabilir heh. sanırsın ki ya aldattı ya aldatmadı ortası yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 tabi abi. duygusalız biz erkekler çok pis de sadığız aslında sanılanın aksine. bak affediciyiz de. bizi sevin kızlar sdfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 bence o değil bayanlar daha ziyade ilişkinin kendisine bakıyor erkekler başka şeylere. dediğimi herkes anladı sanırım sdf 6 ülkücü olan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 cidden cevaplar feyk gibi.özellikle erkeklerin cevapları türkiye standartlarının dısında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Çoğu patiden erkekler onların. fake falan yok beyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 aldatma konusundan çok soru çıkıyor sınavda iyi çalışın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 8. cok guzelse 2 degil 5. sans bile veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 evet işte değeceğine derken kriterlerimden biri de buydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 mesela jessica albayi yatagimda baskasiyla beni aldatirken yakalasam, kolay gelsin der salona gecerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 seni hiç aldatmadım şükrüm <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 YAALLLAAAAAAAAAAAAAAAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 aquila said: 8. cok guzelse 2 degil 5. sans bile veririm. çok güzelse niye 2. şans istesin ki senden o filmlerde olur ancak :/ unut sen o kızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 YAAALAAN SOYYYYLUYORSUUN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 said: Baylar daha ılımlı iken, kızlar neredeyse sabit bir fikirde birleşmiş durumdalar. lafta öle.. gerçek yaşamda değerlendirme kriterleri bayağı değişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 allah belani versin Sina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 İNAN Kİ DOĞRU SÖYLÜYORUM derdim ama araya çok adam girmiş şevkim kırıldı:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 selin, yaşandı bitti saygısızca. sana diyecek sözüm yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 aquila said: allah belani versin Sina. yanlış anlama benden de istemez ikinci şansı :/ güzel kız dediğin sana benzer birini tekrar bulması 1 yılını almayacak kız demektir genelde. gerçekten enteresan biri olman lazım sdf öf ya benim finalim var yarın bu kadar gayri ciddi bir çalışma olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar