Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 yo yo yapmıycam iyi bir insan olmayı seçiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 iyi düşün ssg (yav bu nick de tanıdık geliyo bi yerlerden ama, neyse), bu sana son teklifim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 |Joker| said: Ancalagan said: Bugün kürtlerin hepsi ayaklansa türkiye GERÇEKTEN mahvolur.. Nereye mahvolur be... Yazıcam yazamıyorum, yazınca ban yiyorum... Saçma sapan yorum yapmayın, bide büyük yazmış. ya tamam.. tabiki isyan bastırılır gene .ama şu anki gibi bir durumdan daha berbat olur.aranızda 92 li dönemleri hatirlayanlar varsa bilir. binlerce militanın dağlarda olduğu zamanı.Çok bela dönemlerdi. Türk ordusu tabikide bastırır isyanı.. Ama demek istediğim sonuçları daha kötü olurdu.Bu arada şunu söliym.. benim demek istediğim kendi etnik kökenini bu yönde tanımlayanlar dışında milliyetçi veya cumhuriyetçi veya vatansever olanlarda yoldan çıkarılmış olsaydı demek istiyorum... Terör örgütünün çok daha fazla finansal kaynakları ve destekçileri olurdu ..Allah korudu .neyseki epey akıllı da var bizim insanımız arasında salaklar olduğu gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 adamınbiri said: Allah hepsinin belasını versin hepsinin sokak köpeklerinden farkı yok hiçbirini. +1 orda yaşasam bu adamı yaşatmazdım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar