Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 ne alakası var ya, azınlıklara saygı göstermekle, osmanlı sanayi devrimini gerçekleştirseydi ne yunanistan ayrılabilirdi ne diğerleri. ha günümüzde osmanlı illaki kalmazdı ama büyük britanya gibi olurdu, sonuçta ingilere imparatorluğu da 2. dünya savaşı sonrası yıkıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Viktor said: develticilik diyince kuduran, devletin gorevi donmu yapmak !111 diye bagiran liberallerinde devletin tek bir etnik kokene televizyon kanali acmasini saksaklamari asiri ironik Buyur Birçok kürt asıllı vatandaşın yaşadığı bir ülkede yaşıyoruz. Ve hiç azımsanacak gibi değil. O kanalı neden devletin açtığını baya bir tartışmıştık. Sadece özgürlükle alakalı değil günümüz için , aynı zamanda terör ile mücadelede de iyi bir destek olacaktır. Dikkat ediyorsanız , kürtçe de özgürlük kanal , yayın olsun diyen dtp trt6 açılışına katılmamışlardır tam tersine tepki gösteriyorlar. Gerçekten yararlı olan bu tarz atılımlar karşısında sözde kürt halkının haklarını savunanların tepkilerinin ortaya çıkması çok güzel bir durum. Devlet o insanlara bölücülerden ve başka amaçlar güden insanlardan daha şevkatlı olduğu sürece eninde sonunda sorun çözülür. Senelerdir zıttı oldu , bırakında doğrusu olsun biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 çok haklı diyorsun viktor sana katılıyorum dostum ama Şöylede bir sorun çıkmaz umarım diğer altetnik kökenenleri farklı olan Türklerde bu tarz bi girişime girerse? Ha tabi gerçe oda olabilri bence amadikkatli olmak lazım Emperyalist ülkelerin bizim gibi ülkeler üzerinde yaratmak istediği MİKRO miliyetçilik akımları ve sonrasında gelece olan İŞgal planları. Dikkatli olmak lazım derim.TÜrklük ediolojini tam olarak kavrayamadı güneydoğudaki insanımız belkide .Kendini saf kan türk olarak gören ve bu ideolojiyi mustafa kemal i farklı anlayanlar yüzünden itildiler.Oysaki bizim türklük anlayışımız pek çok farklı kökeni birleştiren tek bir güçtür.Dimi?.Ama genede umutluyum bu manyaklar kürtleri temsil etmiyor.Vatansever ve Ülkesi için canını verebilcek kürt kökenli türkler var! sıkmayın canınızı .Onlarda biliyo Amerikanın planını hepsini kadıramadı bu cia işbirlikçileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3d0 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 bosver hem guncellemıs hem allıntı yapmısın ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 RamsesII said: Slayer hay ağzını öpeyim senin yer müsayit değil :P asdasdasd Sparkcaster said: ne alakası var ya, azınlıklara saygı göstermekle, osmanlı sanayi devrimini gerçekleştirseydi ne yunanistan ayrılabilirdi ne diğerleri. ha günümüzde osmanlı illaki kalmazdı ama büyük britanya gibi olurdu, sonuçta ingilere imparatorluğu da 2. dünya savaşı sonrası yıkıldı. Azınlıklara sayıgı göstermek ayrı, hoşgürüyü aşıraya çıkarıp her istediklerini yapmak ayrı bişey.Azınlıkları saygı göstermek gerekir tabii ama her istediğide yerine getirilirse bu azınlık tepene çıkar ve her seferinde istekleri artar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 böyle adamları atacaksın vatandaşlıktan. nazımın ne suçu vardı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 http://photos-f.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v369/89/16/758008202/n758008202_1646373_7306.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 sidneyi de alalım, arif sağ türkü söyler opera house da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Rahan said: Penthesilea said: siz hepiniz gozumde turk milletinin esit birer uyesisiniz" demesi gerekirken faşizm böyle afili paketlerde gizlendiğinde ne kadar da tatlı oluyor değil mi. asimilasyoncu ulusalcı faşikler hepinizin kökünü kazıcaz. ah yitip giden..ciddi misin dalga mi geciyorsun anlamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 allah rızası için bi tek şey rica edicem,şu yorumları yaparken KÜRT halkı ile PKK lı şerefsizleri aynı kefeye koymamaya NOLUR dikkat edin. vallahi nefret ettim bu şerefsizler yüzünden herşeyden ya .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Penthesilea said: ciddi misin dalga mi geciyorsun anlamadim çabık ver o madalayaları bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Cons said: http://photos-f.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v369/89/16/758008202/n758008202_1646373_7306.jpg küba niye yok lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 onlar için çok geç. komünüsler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Valeron said: allah rızası için bi tek şey rica edicem,şu yorumları yaparken KÜRT halkı ile PKK lı şerefsizleri aynı kefeye koymamaya NOLUR dikkat edin. vallahi nefret ettim bu şerefsizler yüzünden herşeyden ya .. DTP'den farklı ses çıkıyor mu kürtlerden? DTP'den "PKK halktır halk burada" dışında farklı bir ses çıkıyor mu? peki PKK kendini kürtlerle özdeşleştirmeye çalışırken, kürtlerin bir kısmı kendini PKK ile özdeşleştirmeye çalışırken, neden bir kısım dahi olsa kürtler kendini PKK imajından sıyırmaya çalışmıyor? neden PKK ya kürtlerin içinden bir tepki yok? ben sana söyleyeyim, gerek duymuyorlar da ondan. çünkü zaten başkaları onlar için uğraşıyor. garibanları dağda ölürken, radikalleri mecliste tehdit ederken, ılımlı türkler onları genellemeden korurken, beyaz kürtlere ayaklarını uzatıp yatmak kalıyor. tabi bu dağ kadrosunun işine geliyor; niye bir de kürtlerin içindeki çatlak seslerle uğraşmak istesinler ki? ılımlı türkleri zaten faşik diye geçiyorlar. DTP liler PKK halktır diyebiliyorsa, bu aynı zamanda "kürtler PKK dır" demek. kendileri yapmıyorsa sen neden incelik yapmaya çalışasın ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 said: kürtler kendini PKK imajından sıyırmaya çalışmıyor? çünkü bu ülkede pkk'nın yaptıklarından dolayı kürtleri suçlayan dikkate değer bir çoğunluk yok??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 sen ne atıp tutmuşsun hocam ya ? sen ne biliyosun kimin dışlayıp dışlamadığını,kaç sefer gittin güneydoğuya,kaç sefer konuştun kürtlerle,ne yapılmasını bekliyosun mesela ? PKK'nın o sözde haklarını savunduğu halkı nasıl tehdit ettiğini,üstünde baskı kurduğunu biliyomusun ? ve o halkın gerçekten büyük bi çoğunluğunun da PKK dan nefret ettiğini biliyomusun ? bundan 2-3 yıl önce Diyarbakırda çıkan olayların sebebi neydi biliyomusun ? PKK nın esnafa kepenk kapatın demesi üstüne esnafın kapatmamasıydı,sonunda ne oldu ne esnaf kaldı ne dükkan kaldı dimi ? ben daha fazla bu topice hiç bişi yazmıcam,çünkü gerçek anlamda bu konularla ilgili hiçbişey bilmeyen insanlarla tartışmaktan yoruldum .. kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 huun said: said: kürtler kendini PKK imajından sıyırmaya çalışmıyor? çünkü bu ülkede pkk'nın yaptıklarından dolayı kürtleri suçlayan dikkate değer bir çoğunluk yok??? ama PKK'nın yaptıklarını kürtler üzerinden meşru kılan dikkate değer bir kitle var. en çok da onların sesi çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Valeron said: sen ne atıp tutmuşsun hocam ya ? sen ne biliyosun kimin dışlayıp dışlamadığını,kaç sefer gittin güneydoğuya,kaç sefer konuştun kürtlerle,ne yapılmasını bekliyosun mesela ? PKK'nın o sözde haklarını savunduğu halkı nasıl tehdit ettiğini,üstünde baskı kurduğunu biliyomusun ? ve o halkın gerçekten büyük bi çoğunluğunun da PKK dan nefret ettiğini biliyomusun ? bundan 2-3 yıl önce Diyarbakırda çıkan olayların sebebi neydi biliyomusun ? PKK nın esnafa kepenk kapatın demesi üstüne esnafın kapatmamasıydı,sonunda ne oldu ne esnaf kaldı ne dükkan kaldı dimi ? ben daha fazla bu topice hiç bişi yazmıcam,çünkü gerçek anlamda bu konularla ilgili hiçbişey bilmeyen insanlarla tartışmaktan yoruldum .. kolay gelsin ya bir harrast etmeden adam gibi okusana? ben güneydoğuda yaşayan garibana mı laf etmişim? haraç kesilene mi laf etmişim? benim yazdıklarım özellikle batıda normal herkes gibi yaşarken, kendini kürt aydını olarak lanse edip, PKK yı pazarlamaktan başka projesi olmayan yan sanayi çakma entellere idi. bu adamları görmek için güneydoğuyu karış karış gezmeme gerek yok. PKK ya muhalif bir hareketi kaçırmam için de sağır olmam gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 kürt demek PKK demek değildir. Kürt halkı türk milletinin bi parçasıdır ve bugün Türkiye sınırları Ankaranın dibinden başlamıyorsa doğuda bunu kürtlerede borçluyuz.Daha öncede söylediğim gibi mikromiliyetçilik akımlarının.EMperyalist ülkelerin dayatması bu bize... Neden amerikada farklı milletler çıkıpta ötmüyor ya.?Çünkü bu gene onların bizi sömürmesi için planladıgı bir oyunun parçası. burada burjuvazi yaşamımızdan konuşmak kolay tabi.....Sıcak evimizde belkide elimizde biramız..arkadaşlarımızla eylendikten sonra okuduğumuz haberleri hemen paticikle yorumlamak amaçlı gidik siteye.. Arkadaşlar!! güneydoğuda gelsin adam silahı dayasın kafana !!yanında bir sürü örgüt elemanı militanlar ya Oğlunu Vercen ya Yemeği¶yı elindeki buğdayı... Napıcaksın vatan millet sa... Burda yazarsın tabi evet ben saldırım diye ....ben karşı koyarım şehit olurum diye.öyle olmuyor işte.. bu işler okadar basit değil ne vercen ona ha?? Dürüst olun , bu bizim hatamız.. terörü bitiremedik kürtleri kurtaramadık.Batı işbirlikçileri ..bu insanları kullanıyor.. Bugün kürtlerin hepsi ayaklansa türkiye GERÇEKTEN mahvolur.. Kandırılmış insanlarıda entegre etmemiz gerekiyor.Kanla elini yıkayamazsın :) Bu arkadaş yıllarını o bölgede geçirdi...çokyoksul ölmeküzere birini gördü diye diyarbakırda saatlerce ağladı..Sadece onun anısına bile olsa bu halkı kurtarmalıyız.Bu insanlarla beraber türklük ideolojisini tekrar kurmalıyız tk http://i222.photobucket.com/albums/dd96/rbunal/asker-ataturk.jpg kadam çok iyi kusura bakmayın.! çok içtim hepinizi seviyorum şerefe :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Ancalagan said: Bugün kürtlerin hepsi ayaklansa türkiye GERÇEKTEN mahvolur.. okadar uzun boylu değil. yavaş.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 ya ben kurt olsam bu adamin kafasian tas atarim ya abicim adamin hic bir poitif olayi yok sadece tahrik ediyor milleti galeyana getiriyor kurtce tv kurulmus hemde ozel felan diel devlet kanali hemen civiyan bi angu hemen simaran illa cocuk gibi verdiginid eeliden alican o zaman akillancak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 kürtler taş değil oy atıyor bu adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 |Joker| said: Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir DTP'nin tek adayı olarak tanıtıldığı toplantıda "Dilimizi kabul ettiler bunu da direne direne aldık. Yakında topraklarımızı da kabul edecekler. Bu halk özgür olmadan iktidar değiliz" dedi. böyle olcağı belliydi zaten. Hükümet'in Kürt kökenli vatandaşları zerre umursadığı yok, hepsi PKK'lılara yalakalanmak için. DTP'nin ağzına bal çaldılar, çakallar hemen sevindi heyecanlandı. eregorn2 said: ben yaşadıkça onlara toprak veremez kimse... toprak aldıklarını gösteren bi belge olursa giderim o toprağa son kanımada kadar savaşırım... acaip sinirlendim... küfretsem banlancam... kendime saklıom... O biraz zor... Öyle bir sistem geliştiriyorlar ki, sen daha ne olduğunu anlamadan topraklar verilmiş olacak zaten. Topraklar verildikten sonra da sen "son kanıma kadar savaşırım" demezsin zaten. demiyecek duruma getireceklerdir. merak etme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Ancalagan said: Bugün kürtlerin hepsi ayaklansa türkiye GERÇEKTEN mahvolur.. Nereye mahvolur be... Yazıcam yazamıyorum, yazınca ban yiyorum... Saçma sapan yorum yapmayın, bide büyük yazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Rahan said: ssg said: 1----Abicim objektif olun , benimde hoşuma gitmiyor ama belirli bir toprakta yaşayan farklı bir kültür farklı bir dil bağımsızlık istiyor neden ? Çünkü devlet yıllarca onları yok saydı anadilini yasakladı, asimile etmeye çalıştı...vs Bide buna doğudaki yatırımsızlık ve devletin ilgi ve refah noksanlığı etkilenince olay büyüyor.Bu işin objektif kısmı ilk kürt isyanı hangi yıl? 1925 (yoksa 27 miydi üşendim bakmaya şini) 2 yılda nasıl deli gibi ezmişizdir feci asimile etmişizdir. adamlara mazeret uydurmaya çalışmayın. 1000 yıldır beraber yaşadıklarını umursamadan, kendi milletlerinin kazançlarını maksimize etmeye çalışıyorlar sadece. ülkücünün laciverti. bırakın yaptıklarının sorumluluğunu alsınlar. herşey tecee ye ihale olmasın bi zahmet. ya rahan, abi, adam düpedüz fake işte, daha ne laf anlatmaya çalışıyorsun ki :) maksat insanlar gıcık olsun diye yazmış onları da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar