Chewy Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Hangi bölümün hangi masterı yapabileceğini nerden öğrenebilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 kesin bir şey yok. okula göre değişiyor nerden aldıkları. koç matematiğe bir çok alakasız yerden girebilirsin misal. bazı okullar master için ön eğitim tarzı şeyler verebiliyor. bir de tabi bilim sınavı denen bir olay var onu geçersen kesin alan yerler var. sosyal bölümerde mülakat olabiliyor, sosyoloji, tarih okuyan mühendis çok bilirim. sen ne yapmayı düşünüyorsun onu söyle ona göre anlatalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 turizmde ekonomi masterı duydumda onu araştırıcaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 turizmde ekonomi masterı derken turizm bölümünde ekonomi konusunda master mı demek istiyorsun? bir de orjinal bölümün ne? bu bölümleri çok bilmem ben ama bir bilen varsa da sana en rahat şekilde yardımcı olabilmesi açısından belirtmen de fayda var :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar