|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 3 3 demiştim Yüzde50 tutturdum :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 o zaman çeyrek dürüm sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Diyetteyim, bitsin alırım valla, geçen ofiste arkadaşlar Burger'dan whooper götürdüler ölüyodum. Bi bitse şu meret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 dufrasne said: kızlardan 3, erkeklerden 5 yabancı. teselli ödülü bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 ben de %50 bildim öte yandan 3. kızımızı duruma analitik yaklaşımından dolayı kutluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 3 benim ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 valla "o kız hollandalı değilse matematikçi falandır" demenin ucundan döndüm genelleştirdim cümleyi tutma ihtimali artsın diye sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 1' i tuttum,dinana kusmedim ama 5 de iyi hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Ardeth said: valla "o kız hollandalı değilse matematikçi falandır" demenin ucundan döndüm genelleştirdim cümleyi tutma ihtimali artsın diye sdf ahahah, ya hollandali ya matematikci o da iyimis :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar