fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 bugün okula gitmedim uyudum neyse kalkayım artık dedim bi uyandım saat 7 olmuş hava kararmış. sonra mutfağa gittim fln. baktım ki hala uyuyorum rüyadayım. tokat attım kendime acımadı. sonra çıktım evde otobüsle gidiyorum bi yerlere. inmek istedim. acil durumlardaki cam kırma aletiyle vurdum cama, kırılmadı düzgün vuramadım. sonra durdum, gözlerimi kapattım, aslında cam yok sen kafanda uyduruyosun dedim. açtım camın içinden geçtim, ama çerçeveye takılıp düştüm. sonra 2 tane köpek geldi köpekler "hav hav bağırma hav bağırma" diye havlıyor ahahahah. bi tanesi tuttu patileriyle bırakmıyor beni. sonra bi tane kedi geçti ben de kediye gitse negzel olur dedim gitti. sonra bunlar 2 köpek 3-4 tane de kedi var. ama kedi köpekten büyük. sonra işte 2 köpek kediyi sıkıştırmaya çalışıyorlar biri sen öbür taraftan dolan etrafını saralım diyor. onlar yaklaşınca kedi kabarıyor. geri çekiliyorlar falan. sonra tekrar uyanayım artık uykumu aldım diyorum. gözümü açıyorum ve uyanıyorum böyle. üşenip okumadıysanız okuyun lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xcorpion Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 benimkiler daha bomba. anlatsam roman olur. hem devamlarını da görme yetenegine sahibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 sizin eve cin girmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 hayır abi köpeğin bağırma diye havlaması yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar