Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kızları kızlardan duyun yazı dizisi 2 : Maçoluk

Dynun

Öne çıkan mesajlar

Onu geçtim adamın ne kadar boş bir hayatı olduğuna göre bıçak bile yiyebilirsin. olmayan şeyler değil bu hatta vurulup ölen de oldu. bunlar normal insan değil ki yanlarında taşıdıkları bıçak gibi aletleri sırf böyle bir kız olayı yüzünden karşısındakine saplayabilecek kadar şuursuz ve hayatsız insanlar. dikkatli olup durumu iyi tartmak lazım ama durumu iyi tartacak kadar sakin olmak da zor olabilir sonuçta her gün karşılaştığın bir olay değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Emaleth said:
kız arkadaşınıza mini etek yakışıyorsa, hoş oluyorsa, elin öküzüyle ilgileneceğinize kız arkadaşınızla ilgilenmeniz, o bacaklar sizinle olduğu, hatta ilerleyen ilişkilerde sizin olduğu için sevinmelisiniz.
size ne ki elin öküzünden?

öküz cinsi ilginç bir şekilde mesafe kavramından anlar (hayvanlarda vardır bu, kim kendisine ilgili, kim yakınlık istemiyor köpekler de anlar mesela, köpeği olanlar bilir). siz öküzle aranıza mesafe koymaz, o ya da bu sebeple her an gözünüzü üstünde tutarsanız öküz sizden bir anlamda yüz bulur, salyalarını yakınlara akıtmaya girişebilir. bu minvalde öküz ignore edilmelidir, ilgisizlikle cezalandırılmalıdır. gerizekalı varoluşunun yegane çaresi budur.
sık olmaz ya, haddini aşar yakına gelir, hömöhoarghööee derse bile mini etekli kız arkadaşınıza cehennem yaşatmak yerine öküzün ağzının üstüne bir tane çakmalısınız. zira kabahat mini etekte değil, elin karısına kızına hallenen öküzdedir.

dünya üstünde hiç kimsenin hiç kimsenin kendini nasıl ifade edeceğine, kendisiyle ilgili nasıl mesajlar vereceğine (ki kılık kıyafet bunlardan biridir) karışma hakkı yoktur. olmayan bu hakkı kullanmaya kalkarsanız;
a) karaktersiz bir kızla end-up edersiniz.
b) elinizle end-up edersiniz.

ema ablanın yıllardır dediği herşeyi sevdim saygı duydum da bu bold yaptığım kısıma iki kelam etmek istedim.Eğer bayan nerde neyi giyeceğini bilirse ortada bir sorun olmaz bence (evet acı ama gerçek özgürlük kısıtlaması söz konusu ülkemizde)

Ağzına vurun demek kolay da biz de rambo değiliz ki ablacım bu insanlar 3-5 kişi değiller yani elimizde gayet bol miktarda varlar ve bildiğin üzere sürü psikolojisi söz konusu , bunun yanı sıra kaybedecek çok şeyi olmayan insanlar daha düşüncesiz hareket edebiliyorlar.Ben diyelim ki vurdum ağzına bir tane , dövüştük ama duracağım yeri bilirim çünkü insanım ancak karşındaki adam çakısını bilmemneyi nolacağını pek düşünmeden arkadan sana cart diye sokabilir,30tane arkadaşını 5dakikada toplayıp linç edebilir ? Ölelim mi yani hergün etek özgürlüğü için , hayır gerekirse mecbur kalınan uygulanır ama benim dediğim giymeyin arkadaş eteği değil "nerde rahat giyilebileceğini bilin".Bu dediğimi yapmayanlar zaten giydiğine giyeceğine pişman olup lanet ederler giydiklerine ortada bi kavga olmasa da.
Sosyal ağlarda paylaş

abartmayalım arkadaşlar, ben kız arkadaşınız taksimde yılbaşı kutlamasına mini etekle gitsin, 40.000 öküzün arasına dalsın, siz de hepsinin çenesini kırın demek istemiyorum bittabi, biz de isveç'te büyümedik.

kız arkadaşınızın aklı varsa, o eteği nerde giyip nerde giymeyeceğini hesaplar zaten. ama daha o, o hesabı yapmadan "giyilmeyecek o eteğğğööeekkk" deme derdine düşer, (hoop konuya yeniden bağlanıyorum) böyle bir maçoluğu kendinize yedirirseniz, inadına giyer, demedi demeyin.

kadın bir canlı türü olarak inatçı yaradılışlıdır, survival olayı siz erkekler gibi "yenmek"e değil "direnmek"e dayalıdır. bu tip sidik yarışları, itişmeler onu sindirmez, dişlendirir. onu diyorum.

ehehe bi de ek:
bi daha düşündüm de, zaten neden götürüyorsunuz ki kız arkadaşınızı öküz dolu yerlere? öküz nüfusunun az olduğu yerlerde geziniz. "sahip çıkmak" o demektir, eteğe karışmak değil.
Sosyal ağlarda paylaş

gerçekten absürd bi durum olmadığı sürece kötü bile olsa "çok iyisin aşkım hadi gidelim artık" derim ve çıkarım yani.

öyle giyiniyosa öyle iyi hissediyodur, iyi hissediyosa ben de sevinirim bana da iyi hissettirir. (bkz: ginaly mutualizm theory) her neyse,
ama emanın dediği gibi avrupada büyümedik :P
Sosyal ağlarda paylaş

Öküz nüfusu nerde karşına çıkar belli olmayabiliyor. Burası güzel, salaş bir mekan, garsonlar kibar bıdı bıdı derken adam siparişi alırken o gözler nerelerde dolanır belli olmaz. Lüks bir yere de gitsen, arkadaşlarınla da takılsan öküz insan her yerde var.

Bir de adam kız arkadaşına bakarken sende adama bakarsın, adam sonra sana bakar ve güler. O durumda işte insanın çakası geliyor birader. Çakası da değil hatta ağız burun dökesi. Bundan rahatsız olmayıp adama gülümsemekte bir erdemse, ben öyle olamıyorum sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

|Joker| said:
Öküz nüfusu nerde karşına çıkar belli olmayabiliyor. Burası güzel, salaş bir mekan, garsonlar kibar bıdı bıdı derken adam siparişi alırken o gözler nerelerde dolanır belli olmaz. Lüks bir yere de gitsen, arkadaşlarınla da takılsan öküz insan her yerde var.

Bir de adam kız arkadaşına bakarken sende adama bakarsın, adam sonra sana bakar ve güler. O durumda işte insanın çakası geliyor birader. Çakası da değil hatta ağız burun dökesi. Bundan rahatsız olmayıp adama gülümsemekte bir erdemse, ben öyle olamıyorum sanırım.

işte tam yapılmaması gereken hareket örneği...
baksın adam kızına, ne olur? bakınca bitiyor mu? üstüne salya akıtma noktasına gelmiyorsa ne zararı var ki? güzele bakmak sevaptır. sana düşen de "ne güzel kızım var" deyip şişinmektir.
kimse bakmayacaksa bunun sonu yok ki, çarşaf giysin o zaman kız, kimse bakamasın bacağına, saçının teline... sapıkça bir sahiplenme hissi bu, hiç hoş değil. boxing helena olayı...

ha öküzümüz haddini aştı, bacaklara ayı gibi baktı, sonra sana yüzüne baktı "iyiymiş" der gibi gülümsedi, o zaman dikleneceksin işte bakana ama bunu nasıl yapacağın sana kalmış. yumruk mu atarsın, tehditkar bakış mı atarsın, şefine mi şikayet edersin, kulağına eğilip sessizce tehdit mi edersin, işte o an erkek olarak "önlem" alman, "sahip çıkman", tabiri caizse hindi gibi kabarman gereken andır. bu an sadece ve sadece senin kişiliğinle şekillenebilir, olacak ve bitecekler sana bağlıdır. bu senin hayatla nasıl başa çıktığınla ilgili bir konudur aslen. herkesin metodu kendinedir.

ne yapacaksan tercihan kıza hissettirmeden, onun keyfini kaçırmadan yapmak da en makbulüdür, onu da belirteyim. eğer yanınızdaki gerçek bir hanımefendiyse, bunu hakeder.
hıh!
Sosyal ağlarda paylaş

Emaleth said:

işte tam yapılmaması gereken hareket örneği...
baksın adam kızına, ne olur? bakınca bitiyor mu? üstüne salya akıtma noktasına gelmiyorsa ne zararı var ki? güzele bakmak sevaptır. sana düşen de "ne güzel kızım var" deyip şişinmektir.

Sevmediğim, aşık olmadığım bir insansa evet dediğin gibi şişinebilirim. İşin içine duygular girince o "iyiymiş" bakışlarını mini etek olmasa bile yakaladığında elinin, dilinin ayarı kaçabiliyor. "Sen sadece bakarsın ben onunla geldim birazdan gidicem naber" gibi bir düşünceye de girilemiyor malesef. Daha da ilerisi "sen hayal et ben yaşıyorum", "bu kaydettiklerini akşam kullanacaksın ama o benim yanımda" gibi başka düşünceler süslüyor sonra. Dediğim gibi işin içinde duygu yoksa sal şişin, ama duygular girince işin içine sahiplenme olgusu da ortaya çıkıyor. Ben o bakışlardan "ağız suyu akmasa" bile rahatsız oluyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ema'nın dediği her şeye katılıyorum ofc.
Kız arkadaşım benle olduğu sürece istediği kadar rahat giyinebilir, ben de bakıyorum çünkü ohs :p İsteyen de baksın madem nasılsa benim yani. Anca bakarlar.

Ha abartıp da o salya akıtma durumuna girişen olursa (ki sanmıyorum, benim yanımdaki kıza bana belli ederek hallenmesi için hakkaten salak ya da deli olması lazım) vereceğim tek tepki ağzının ortasına geçirmek olacaktır.

Benle değilken nasıl giyineceğini de kendi bilir, bilmiosa sonucuna kendi katlanır, ondan benim yanımda giymesini tercih ederim ne giyecekse zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

nerde giyineceğini bilen akıllı kızlarla ilgilenmek , bu tarz saçmasapan polemikleri yaşamamak için en mantıklısı .

ben tamamen öküzlüğe de vurmuyorum onu yani , dünyanın her yerinde mini etekli kızların güzel taş bacakları varsa bakarlar . sizin için çok önemsiz bir şey olabilir bakmaları , benim için önemli .

sorunun büyük bir bölümü ben güzelim , güzelliğimi göstermeliyim sen ne hakla bunu kısıtlarsından çıkar inatlaşma durumunda . keza bana göre ilişki de erkeğin ve kadının hayatı, bacakları , zevkleri,tarzları kendileri içindir ; kendilerine özeldir . ciddi ilişkilerden bahsediyorum tabi . ve bence inatla ".tümü başımı göstermek istiyorum" tavrından daha sapıkça bir anlayış değil bu da .
Sosyal ağlarda paylaş

Sly-One said:
bi de kız arkadaşınıza sarkan adamı dövmek de ne zevklidir.
böyle hunharca vurursun insan bu demeyip.

kenardan bu kanlı sahneyi izleyen hanımefendilerin dehşet dolu anları ne olacak?

ben şahsen bir hanım olarak en çok çaktırmadan kulağına eğilip kallavice tehdit etme modeline hastayım. öküz abilere yeteri kadar etkileyici bir konuşma yaparsanız kaba etlerine baka baka ve ses bile çıkarmadan uzuyor öküzler, kan da çıkmıyor, iyi oluyor. hatta yeteri kadar içli bir insansanız, kız arkadaşınız "aa kendiliklerinden gitti hayvanlar, oh iyi oldu" deyip rahatladığında, işin içinde parmağınız olduğunu bile söylemeyip gizli gizli şişinebilir, bir nevi işi bitirip en yüksek yere çıkan süper kahraman tribi bile yaşayabilirsiniz. hem otoriter hem hisli erkek. nefis combo!
Sosyal ağlarda paylaş

Emaleth said:
Sly-One said:
bi de kız arkadaşınıza sarkan adamı dövmek de ne zevklidir.
böyle hunharca vurursun insan bu demeyip.

kenardan bu kanlı sahneyi izleyen hanımefendilerin dehşet dolu anları ne olacak?

ben şahsen bir hanım olarak en çok çaktırmadan kulağına eğilip kallavice tehdit etme modeline hastayım.

*
Sosyal ağlarda paylaş

Ya tamam kızın yanında şiddet hoş değil. Bırakın taciz etsin kızı sonra arkadaşın telefonunu alıp sonra buluşup döversiniz.
Yani benim dediğim nokta o kulağına fısıldayarak gözdağı ile çözülmeyecekse. Yoksa her bakana bi yumruk sallarım demiyorum önceki sayfada görüşümü açıklamaya çalıştım zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...