kitana Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 yarınki vizeye tam olarak in design da tasarlanmış 1 adet film afişi el afişi kartvizit zarf antetli kağıt kitap kapağı broşür yetiştirmem gerekiyor. programı indiremiyorum hiç bi yerden. genelde bu makinada çalışmıyorum ama diğerinde arıza var. napıcağımı bilemiyorum. torrent çektim çalışmadı. son olarak adobe un sitesinden indirmeyi ve trial olarak kullanmayı denicem. o olmazsa yandım demektir. eğer olmazsa...... olucak. YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAH amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 adobe un sitesinden cektigin calisir kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 esirgeyen ve bağışlayan tanrının adı ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 tanrıya kaldıysan işin zor. şu sıralar israil-filistin savaşıyla meşgul, vaktinin cogunu orda ölçüp biçip teraziyle falan oynuyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 öyleyse söylerimki..... bana daha çok zaman ayırsın. YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 orcunu msnden dürt. edik: azar. calismazsan zamaninda boyle olur tabi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 tanrı yok helm var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 dory said: orcunu msnden dürt. edik: azar. calismazsan zamaninda boyle olur tabi! dory tarafından engellenmişim..../CAREFACE. YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 bobilerden arak yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Jedi said: tanrıya kaldıysan işin zor. şu sıralar israil-filistin savaşıyla meşgul, vaktinin cogunu orda ölçüp biçip teraziyle falan oynuyordur eğer ordaysa terazisinin ayarını yaptırması lazım önce.sanırım pek dengeli diil şu sıralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 israil tanrıyı......ezmiş. YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 bütünleme candır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xcorpion Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 olaki tanrı dunyadaki herseyi dengelemeye baslaip adalet dagıtsa idi kim ona inanmazdı ki. bu dunya hayatı nasıl bir sınava donusebilirdi. sabır diye bir erdem kalır mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 in god we trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar