Esh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 bozulan board'un yerine bunu verdiler. Harbi extreme urun, review lardan gordugum kadariyle daha ote bir overclock anakarti sanirsam yok. Uzun lafin kisasi, bunu 450 ye veriyorum ama ogrenci i$i degil =) Arena Faturali, e haliyle de garantili, kutusunda, acilmami$.DDR2 - 1200mhz FSB - 1600mhz 2x pci-e x16 1x pci-e x4 2x pci 6x sata 2gb ethernet yok yok harbi, kutunun arkasaina bakarken bile ozendim. Piyasada 500-600 arasi degi$iyor fiyati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 güzel anakart.ddr3 olsa daha da iyiymiş ama gerekte yok şimdi ddr3 e. bunu 450 ye alsam diye düşündüm, sonra 500 liralık işlemciden aşşası kesmez, extreme ramler almakta lazım tabi en az 4870 ekran kartı almak lazım anakarta ayıp olmaması acısından, ohoo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 alinasi, sadece bakarak bile performansa doyulasi bir alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 bununla 8x00 serisinde 4k+ cocuk oyuncagi. pahali cpu ya ihtiyac yok yani, alet fsb canavari zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Abi ballisin demek istiyorum, nedir bu ya? x48 in yerine verdiler heralde? finaller ivir zivir adina bad sector canavari 120gb lik hdd ile xp ile surf yapiyorum simdilik baska bi zaman olsa bi an elim cuzdanima gitmezdi degil, full tower kasam olsa kazara is bile cikartabilirdim kendime. Alicisina ve sana hayirli olsun diyeyim =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 yok ya x-38 vardi bi tane, onun yerine, ama 80 lira verdim ustune =(. Ama krizde mal satmak zor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 hadi be 400 e veriyorum, yoksa ds3r yi sokup kendim kullanicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Çok kritik zamanda satışa koydun(benim açımdan). Başka zaman olsa gözüm kapalı alırdım. Şimdi 2adet yeni laptop alınacağından para olarak kıstık ne varsa. Birde taksit olayı olmamasıda satışı baltalarmı bilmem. İhtiyacı olan havada kapar ama dediğim gibi kredikartı/taksit olayının olmaması baltalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 nakit oldugu icin bu kadar ucuz ama. 600 lira ya gigatekde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 6 ay taksitli versiyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 + hediyeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 oha nükleer reaktör gibiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 kendisi nukleer reaktor degil de kuracak olsak bunu kullaniriz herhalde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 520 FSB falan goruyo kart. nukleer santral kurulabilir kisacasi. benim ds3r max 470 gorebiliyo yane, gerisini siz du$unun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar