ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Merhaba arkadaşlar NT 4.0 İşletim sistemi altında bir program kullanıyoruz.. yedeğimiz olması için 3 harddiske %100 şekilde kopyalamak ve sorun oldumu hemen harddiski değiştirip sorunsuz kullanmak istiyoruz.. Kopyalama işini nasıl yapabilirim tam olarak biraz anlatırmısınız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 nero ghost kullanarak image yarat keyfine bak kullanımı çok basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Teşşekkürler peki biraz daha bahsedermisin ? imajı yarattıktan sonra nasıl diğerine atabiliriz ? Teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 en kolay yol bir cd yada dvd ile ghostu aktifleştirmek yanlız demin yanlış söylemişim norton ghost olacak =) Bunun dışında hdd ile doğrudan kopyalama var ama onu tam bilmiyorum. Hiç denemedim eskide cafeler falan kullanırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 "raid1 yapsanız olmuyo mu?" diyecem ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 ozii_x said: Merhaba arkadaşlar NT 4.0 İşletim sistemi altında bir program kullanıyoruz.. vuahhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 raid olayını araştır bence direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Raid derken biraz daha açsanız aslında memnun kalıcaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 raid 1 kurtarir gibi. ayni seyleri yaziyo iki hddye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 acronis true image ile yaptım ben aynı işlemi. programı açıp clone disk demen yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar