Züpürge Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Yeni Nemiroff'larla geri döndük sayın seyirciler! Elimde yine ballı-biberliler var ama bu kez litrelik değil 70lik satıyorum! ve en can alıcı kısmı ise fiyatı! Daha hızlı ve daha çok satabilmek için görenleri,duyanları hayretler içerisinde bırakan fiyatı açıklıyorum: 50 lira! Eğer siz de mükemmel Nemiroff keyfine ulaşmak istiyorsanız bana [email protected] adresinden ulaşın! Unutmayın ürünlerimiz sınırlı sayıda! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 içki ruhsatın varmı senin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 maliyeye e-posta attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Züpürge Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 omg troll alert asfdas ruuzat bulmak kolay abijim sen alajak mızın onu sööle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Züpürge said: omg troll alert asfdas ruuzat bulmak kolay abijim sen alajak mızın onu sööle Emo Kid :D ballı iyide biber girince hevesim kaçıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Züpürge Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 -_// ballı biberli akar.. (diyecek bişey bulamadım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 emo lardan birşey satın almıyoruz malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 absolut rasperri isteyen öm.. toplu alımda kargo bizden X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 alt tarafı bi şişe votkaya 50 lira verenin aklına şaşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 elesso said: alt tarafı bi şişe votkaya 50 lira verenin aklına şaşıyım sen hic absolut rasberri ictin mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 elesso said: alt tarafı bi şişe votkaya 50 lira verenin aklına şaşıyım Tekel Votka, Istanblue, Binboa gibi rezaletleri votkadan sayanın aklına da ben şaşayım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 baggio +1 nemiroff alın. nemiroff iyidir, candır ayrıca emo deilim ln yanlış anlaşılma olmasın ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 2 side kafa yapıyo ne farkeder ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 pascalnouman said: elesso said: alt tarafı bi şişe votkaya 50 lira verenin aklına şaşıyım sen hic absolut rasberri ictin mi ? Hayatımda içtiğim en pis içkidir kendisi ve seveni ilk defa gördüm cidden.. koklanır, ama içilmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 OogahBoogah said: 2 side kafa yapıyo ne farkeder ki Biri mide de yapar, o farkı var mesela. İçki içmeyi sadece kafa bulmak olarak görüyorsan direk Köpeköldüren, hatta etil alkol falan denersen daha hesaplı olabilir hem, boşuna para verme votkaya falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 öyle yapıorm zaten etil alkolğ burnuma çekiyorum 5 ytl ye 20 saat kendşme gelemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 sen bence bu alıskanlıgına devam et pek ayık kalma bence.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar