Züpürge Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Yeni Nemiroff'larla geri döndük sayın seyirciler! Elimde yine ballı-biberliler var ama bu kez litrelik değil 70lik satıyorum! ve en can alıcı kısmı ise fiyatı! Daha hızlı ve daha çok satabilmek için görenleri,duyanları hayretler içerisinde bırakan fiyatı açıklıyorum: 50 lira! Eğer siz de mükemmel Nemiroff keyfine ulaşmak istiyorsanız bana [email protected] adresinden ulaşın! Unutmayın ürünlerimiz sınırlı sayıda!
Züpürge Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 omg troll alert asfdas ruuzat bulmak kolay abijim sen alajak mızın onu sööle
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Züpürge said: omg troll alert asfdas ruuzat bulmak kolay abijim sen alajak mızın onu sööle Emo Kid :D ballı iyide biber girince hevesim kaçıyor..
Züpürge Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 -_// ballı biberli akar.. (diyecek bişey bulamadım)
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 emo lardan birşey satın almıyoruz malesef
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 absolut rasperri isteyen öm.. toplu alımda kargo bizden X(
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 alt tarafı bi şişe votkaya 50 lira verenin aklına şaşıyım
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 elesso said: alt tarafı bi şişe votkaya 50 lira verenin aklına şaşıyım sen hic absolut rasberri ictin mi ?
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 elesso said: alt tarafı bi şişe votkaya 50 lira verenin aklına şaşıyım Tekel Votka, Istanblue, Binboa gibi rezaletleri votkadan sayanın aklına da ben şaşayım :p
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 baggio +1 nemiroff alın. nemiroff iyidir, candır ayrıca emo deilim ln yanlış anlaşılma olmasın ^^
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 2 side kafa yapıyo ne farkeder ki
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 pascalnouman said: elesso said: alt tarafı bi şişe votkaya 50 lira verenin aklına şaşıyım sen hic absolut rasberri ictin mi ? Hayatımda içtiğim en pis içkidir kendisi ve seveni ilk defa gördüm cidden.. koklanır, ama içilmez...
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 OogahBoogah said: 2 side kafa yapıyo ne farkeder ki Biri mide de yapar, o farkı var mesela. İçki içmeyi sadece kafa bulmak olarak görüyorsan direk Köpeköldüren, hatta etil alkol falan denersen daha hesaplı olabilir hem, boşuna para verme votkaya falan.
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 öyle yapıorm zaten etil alkolğ burnuma çekiyorum 5 ytl ye 20 saat kendşme gelemiyorum
Pascha Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 sen bence bu alıskanlıgına devam et pek ayık kalma bence.. :)
Öne çıkan mesajlar