nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Düşen Hep düştü güzel kız Hep de güldü Kaderine inat Hep onun hayalleriydi yıkılan Kalması gereken gittiğinde Kalan değiştiğinde Hep onun gözleriydi yaşla dolan Bakanı gülümseten Güzel gözleri Hep onun sesiydi titreyen Başından geçenleri Karanlığa fısıldarken Hep onun kalemi kırıldı Hislerini yazarken Hep titredi eli Tutunmaya çalışırken Hep düştü güzel kız Yürüdüğü yol hep Kaygandı Yerde yattı güzel kız Gözyaşlarıyla yolu daha da kayganlaştırırken Elini uzattı Seslendi Kaldır beni...
kitana Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 nileppezdel said: Hep titredi eli Elini uzattı Tutunmaya çalışırken Yerde yattı güzel kız Kaygandı Gözyaşlarıyla yolu daha da kayganlaştırırken wut?
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Neden beni mutsuz etmeye çalışıyosun sen sürekli?
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Özellikle mutsuz olduğum bi dönemde özel birinden aldığım kötü bir haber yüzünden o özel birine yazılan bişey bu. Eğlenmesen saçmasapan daha iyi hissederim yani kendimi
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 özel birine yazdıysan koymasaydın keşke buraya. kitanaya hak vermemek elde değil=/
kitana Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 i haz ballz of steel bak şimdi beni de ağlatıcaksınız
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 @nihan: Ya o bilmiyo zaten yazdığımı ben öyle bişey yazdım paylşayım dedim, talihsiz kelimeler içeriyo belki biraz da yani karalama defterinde bu kadr makara yapılacağını beklemiyodum. Kişisel olsa anlarım oranın trollü bol da..
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Banlanmak istemiyorum ya. Sus. Lütfen sus yani. Git başkasını mutsuz et. Bela mısın sen ya?
dory Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 nileppezdel said: Kişisel olsa anlarım oranın trollü bol da.. durduk yere tas bize gelmis yahu. kisiselde trollenirsen hatirlat da kurtarmiyim seni :müdür
kitana Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 dory said: nileppezdel said: Kişisel olsa anlarım oranın trollü bol da.. durduk yere tas bize gelmis yahu. kisiselde trollenirsen hatirlat da kurtarmiyim seni :müdür vur bir de sen vur dory
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Ya sana laf atmak istemedim kusura bakma. Zaten bayadır başlık açmıyorum oraya, açmam da. Ne zaman açsam trollendi. O zamanlar mod muydun bilemiyorum, hatırlamıyorum. Yardım da istememiştim sanırım sinirden.
dory Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 kitana! kafasi duvara sürtülmelik bi insan gibi davranma kuzum, arkadasin onlar senin.
dory Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 seni pati trollu ilan ediyorum, iyi geceler.
kitana Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 kitana said: nileppezdel said: Hep titredi eli Elini uzattı Tutunmaya çalışırken Yerde yattı güzel kız Kaygandı Gözyaşlarıyla yolu daha da kayganlaştırırken wut? OH BABY BABY ITS A WIILLD WORLD nitz kva dosvidany'
Öne çıkan mesajlar