Akerfeldt Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 selam, yeni basladim fotograf cekmeye, yorumlariniza yonlendirmelerinize ihtiyacim var. 2 hafta once basladim cekmeye, hasta oldugumdan daha ev disina cikip bisiler cekmedim pencerelerden balkonlardan sarkiyorum simdilik. suraya da cektigim bi kac fotoyu koydum, uye olmadan da goruntulenebiliyor sanirsam.icerik lame olmus olabilir biraz, bi heves yaptim. birde merak ettigim sey, ps de dramatik croplarla falan fotografin namusu kirletilmis mi olur? kompozisyon kadraj bilgisi vs 0 oldugundan alakali alakasiz hersey mevcut oluyor bazen cektigim seylerde. yorum yaparsaniz cok sevinirim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 son dediğin evet. yani çekiosan delikanlı gibi, editlemeden güzel çekiceksin. ama ps un da yararlarını inkar etmek terbiyesizlik olur. hayırlı olsun göksu ek kedi iyimiş alet ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 saol can ^^ canon powershot pro1 bi de sey sorucam, close up lens falan alsam ben buna dslr alirsam ilerde uyar heralde ona da degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 marka modele göre değişir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 onu bi sor canon alırsan dslr ı uyması lazım tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar