Cons Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 gittigidiyorda çok sevdiğim bir satıcı var. kendisi g kullanmıyor. ona özeniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 o arkadaş bağyan değil, sanıyorum karanlıktan korkuyor=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 messer chups crazy price albümünü çalıyorum, kim dinliyor merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 messer chup albümü bitip, hemen öncesinde de tek dinleyicimi de kaçırınca MGMT'ye geçmeye karar verdim. hem çok seviyorum hem de bu çocuklar şu anda amerikanın entel ortamlarını sallayan yeni bi müzik fenomeni. albümün adı oractacular spectacular, veri encoyıbıl ortam... beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 İlla açtırana kadar Radyo topiğinden harasslican di mi. Ne pis bir ablamızdın sen Ema abla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 günahı boynuma... *evil grin* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 la-la-la-la laaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Başarılı bu adamlar ya, senin programın dışında hiç dinlemedim de, senin programda denk geldiğimde gayet güzel, dinlenebilir bir grup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 gencecik sabiler, mis gibi de müzik yapıyolar. ben hastaları olmamak için bir sebep göremiyorum şahsen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Ooo kinky. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 2008'in bir başka parlayan yıldızı vampire weekend ile karşınızdayım. albümün adı da vampire weekend, tınısı african, kendisi pop-rock. vampirli haftasonları dileyerek çalıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 O zaman; http://jamescordenfansite.files.wordpress.com/2008/07/lesbian_vampire_killers_poster.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 oha ema çok iyisin! süpermiş bunlar ii-hi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 hadi baybayın canlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 girdim yayına, chill outtan popa falan kayıcaz, kan çıkacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 alalal her parça bittiğinde bi daha tıklamam gerekiyor, yayın kesiliyor, bişey oluyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 alla alla :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Güzel çalıyosun aferin. Evden çıkıcam ama birazdan, playlisti kaydet atıver bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 ya bi tek bana mı oluyo sürekli kopmaklar? ühü... akıl başa gelince gelen edik: ülen bi tek ben dinliyomuşum zati, eheh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 bi 30 dakkalik soundtrackimsi yayin yapiyorum efendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 bi 30 dk dinliyorum o halde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Tanju Okan ft Nilüfer - Kim Ayırdı Sevenleri. türkçesi de bu o fransızca şarkının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 tam onu diyodum dory'e simdi calarim diye, gecen trt de dinledim baya iyiydi :) modern folk uclusu de var aralarinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 soundtrackleri cidden cok guzel, hala filmi izleyemedim ama izlemeyi cok istiyorum gercekten. bakalim su finaller arasi bi ara alip izlemem lazim. sountrack albumu olarak en sevdigim "once"'in soundtrackleri valla, filmine de asigim. ben de bi ara "yine" calayim albumu komple =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 title acikliyo aslinda. 12ye kadar yayinda kalmak gibi bi planim var, sizmazsam asfd. bakalim simdilik eski turkce sarkilarla actik yayini, belki death calariz belki tekno!11 :O haydi hop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar