KahnX Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 ÖSS kitapçıkları sınav yapılacak okullara ne zaman ulaşıyo ? bi bilgisi olan varsa aydınlatsın, olası planlar gelmekte aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 geçen akşamki sınav filmini izleyip gaza mı geldin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 garbıç onnüçün http://www.youtube.com/watch?v=5G-zXGeFR24 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 "tehlikeli içerik editi" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 bilmiyorum da kan alırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 lol ya böyle gençleri daha çok görmek istiyorum forumda 1 hafta önce gelio müdürün dolaba koyuyuolar anahtar hademe de var bi 50 liğe verir anahtarı gerisi kolay zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Ulan feci dertlendim bu topici okuyunca.Liseyi bitireli dünya zaman oldu.Üni 3 sene uzadı vs.Öss'yi özledim çok daha kolaydı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar