Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Kardeşim için 50-60 TL civarı IPod Shuffle arıyorum, hani bilmem kaçıncı nesil, bilmem kaçıncı el farketmez pek. Özel mesajları göreyim, thxdüdz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 humpiebumpie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 i pod mini war alir miydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 mlsf kardeşim yetersiz bir insan olduğundan o kadar cici birşey alamam, muhtemelen bir haftada haşat eder. lakin ipod shuffle, creative muvo tarzı 60'ı geçmeyecek, dayanıklı birşey için tekliflerinizi hala bekliyorum thxbai. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 100 e birakicam zaten ben de, karde$ini ekranli bir$eyden mahrum birakmak istemezsin.. boyle bilkomdan alinma, garantili felan. 1 yildir kullanmiyorum oyle duruyor. satmaya da u$endim hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 hafızası ne kadar acaba mininin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar