Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

14 şubat sorunsalı

forgiver

Öne çıkan mesajlar

malum 14 şubat, 2009 yılında cumartesiye denk geliyor

sorun şu: ankarada çok trafik olur mu
esenboğa -->etlik --> cebeci güzargahında sabah ve öğleden sonrası için

bi de cebeci den otogar'a gitmek için nerden hangi otobüse binmek gerekir

havaş'ın etlik'e yakın olan terminali nın semt ismi nedir

sadece buradaki semt ve yer isimlerini bilerek, taksiye max 5km için binersem(gerisi toplu taşıma), kaybolmadan istanbula dönebilir miyim

yemek yiycek yerler nerelerdir, ova başı değildir di mi buralar
Sosyal ağlarda paylaş

eheh pek erkenci davranmışsın ama, genede yardımcı olayım.

cumartesi sabah saatinde trafik olmaz genelde hiç bi yerde, öğleden sonrasını bilemiyorum, kızılay tunalı tarafları olur ama, genede ankaranın öyle aman aman bi trafiği olmaz yani gitceğin yere max(ama o da en max yani) 30 dakka geç gidersin.(tabi güzide büyükşehir belediyemizin bi yerleri kazıp etmediğini varsayıyoruz)

cebeciden otogar'a(aştiye) otobüs değil direk ankaray'la gidersin, tek vasıta son durak aşti zaten.

havaşın etliğe yakın olan terminalini bilmiyorum ama, beşevler tarafındaki terminalini biliyorum, ki bu da senin için daha iyi olucaktır sanırım çünkü beşevlere yakın olan yere gelip ordan taksiyle beşevler ankaray durağına geçersin, 3-4 tl filan yazması lazım. ankarayla da direk cebeciye.

cok karışık bi yer değil ankara ille yolunu bulursun yani merak etme :) ki cebeciden taksiye binsen havaşa tahmini 15-20 yazar. öyle aşırı uzak mesafeler değil yani.

yeme, içme gezme için kızılay veya tunalı taraflarını tercih edin derim, yani cebecide de vardır cafeler filan illaki ankara uni. nin siyasal bilimler fakültesi orda olduu için. ama gene de pek içacıcı olmaz diye düşünüyorum, özellikle sevgililer günü için. kızılaya direk ankarayla gecebilirsin zaten. kızılaydan da 112 veya 114 e binersin tunalıya gidersin.tabi kızılayda da durabilirsin, kalite olarak orta ama nispeten hesaplı olur. tunalıdaki yerler biraz daha tuzlu.

ps. yazdıktan sonra aklıma geldi, havaş aştiye de gidiyor galiba ama emin değilim. eğer öyle ise aşti'ye gidip ordan direk ankaraya binebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

14 subatı başlık ilgi çeksin diye yazdım zaten :)
ankara ünide sınava gircem o gün esas

cebeciden otogara metro olması iyiymiş, ruh halime göre otobüsü tercih ederim
esenboğadan normal belediye otobüsü de varmış ben de onu yeni öğrendim, havaştan daha ucuz
tost-çay yeter aslında ama saata göre kızılaya da bakarım ne var ne yok

yol tarifi için teşekkür ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...