thedarkride Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 ben makinayı formatladım win 2000 professional yukledim.makina eski oldugu için xp yuklmedim pII.neyse yukledim warcraftı reign of chaosu soyle bir hata verdi: Warcraft III was unable to intialize DirectX.Please ensure you have DirectX 8,1 or newer installed and that your display drivers are current.DirectX may be found on your warcraft III install CD under options. burda herhalde directX in 8,1 versyonu olması gerektiğini soyluyor ,ben formatladıgım için hiçbişi yoktu ama cd den indirdim direct x i hala olmadı, acaba cd deki ,patchi mi dirctx in ??ayrıca program files > DirectX de sadece bir dosya var garip mi bu acaba?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedarkride Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Hiç biriniz karsılasmadı mı boyle sorunla ya ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 abi bul bi yerden directx 9 onu yukle sanırım geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 ekran kartının sürücülerini de istemiş orda, önce onları yükleyip sonra directX yüklemeyi dene, mümkünse en son versiyonları yükle.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedarkride Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 ekran kartının suruculerini nerden yukleyecem bide dirct x 9,0 ın kurulum paketi var microsofttan indirdim ama acılmıyor adresini bilen varsa sewinirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar