Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 evet nası kapanır bu meret, kıl ediyo beni... durmadan acılıyo kendi urunun reklamını yapıyo... işin kotusu cs filan oynarken masaustune düşürüyo filan yani oyunda oynanmıyo... msn i silemem peder kullanıyo, tabi ben de... ve msn messengerda filan da yok ayarı, nerdedir bu insanı kıl eden uyuntunun ayar yeri?[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Deli Etmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 başlat-çalıştır RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%infmsmsgs.inf,BLC.Remove[signature][hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barasar Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 saolasıın.bende böyle bir şey arıyordum. :tebrikz:[signature][hline]*!Birde bakar ki kimseler kalmamış...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 advanced inf install baslıı altında error unregistering the ocx 16422 yazıyo burda ne edecem?[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Deli Etmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar