Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Efenim birazdan buraya resimlerini koyacağım çoğu sw action figür olmak üzere olan collectblesleri uygun fiyata satmaktayım. Dileyenlere gg üzerinden satış olacaktır. Figur Darth Vader: Unleashed figur Obiwan : Unleashed figur Darth sidious vs yoda: Unleashed figur Asaji: Unleashed figur Undead Warlock: wow figur Reedemer: Spawn figur Darth Vader lightsaber attack Darth Vader voice changer kask + lightsaber + pelerin(çocuk boyutunda pelerin malesef) Obiwan lightsaber, anakin/darth vader lightsaber(renk değiştirren) star wars revenge of the sith: darh vader-lightsaber attack ve anakin skywalker with darth vader tunic and armor Lego darth vader-anakin miniset Sorcerer Clan Dragon2(Lose) Elektronik 2adet muvo2 nomad 4gb(usb arada sorun çıkartıyor ama onun dışında taş gibi) Ngage Clasic+aksesuarlarıburaya bakabilirsiniz. Fuji s5600 Genelde hepsinin kutusu var ama bazılarının kutusu çok bozulmuş taşımadan dolayı gerçi figurler sapasağlam duruyor. resimleri az sonra eklicem.
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 resim Spawn redeemer Asajj Darth Vader Darth Sidius vs Yoda Obiwan Kenobi Anakin to Darth Vader Undead Warlock Darth Vader Lightsaber attack Lightsabers
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 kendim kullanıyorum :D anime izlemek için
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 mokoko said: lightsaber ne kdr acaba? oha lightsaber mı gerçek mi ? en azından ışığı ?
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 50 diye düşündüm artık bulunmuyor zamanında ne paralar harcandı bunlara peh.
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 warlock figuru 25. Tüm figurleri isteyen olursada iyi bir indirim yaparım.
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Drizzt'in Transitions serisinin ilk kitabı olan Orc King'i de satabilirim. Değeri 18$ 15$ a ben veririm. Hiç okunmadı ayrıca bidaha harcover alanı öpsünler. /Düzeltiyorum hiç okunmadı derketn tam okunmadı sadece epilog kısmı okundu. Robinsondan almıştım. Birde figurlerin tamamı iyi durumdadır zaten çoğunun paketleri var. 0 dan tek farkları paketlerin açılmış olmasıdır.
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 WoW warlock figürü gitmiştir, ilk satışımız gerçekleşmiştir.
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Liste bana paticik üzerinden ulaşanlara indirimde yaparım =)
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 satışlar devam ediyor.
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Figur Darth Vader: Unleashed figur Obiwan : Unleashed figur Asaji: Unleashed figur Reedemer: Spawn figur Darth Vader lightsaber attack Darth Vader voice changer kask + lightsaber + pelerin(çocuk boyutunda pelerin malesef) Obiwan lightsaber, anakin/darth vader lightsaber(renk değiştirren) star wars revenge of the sith: darh vader-lightsaber attack ve anakin skywalker with darth vader tunic and armor Lego darth vader-anakin miniset Sorcerer Clan Dragon2(Lose) Elektronik 2adet muvo2 nomad 4gb(usb arada sorun çıkartıyor ama onun dışında taş gibi) Ngage Clasic+aksesuarlarıburaya bakabilirsiniz. Fuji s5600 Resell.Güncel liste
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Figur Darth Vader: Unleashed figur Obiwan : Unleashed figur Asaji: Unleashed figur Reedemer: Spawn figur Darth Vader lightsaber attack Obiwan lightsaber, anakin/darth vader lightsaber(renk değiştirren)- Lightsaber ler satildi gibi.- star wars revenge of the sith: darh vader-lightsaber attack ve anakin skywalker with darth vader tunic and armor Lego darth vader-anakin miniset Sorcerer Clan Dragon2(Lose) Elektronik 2adet muvo2 nomad 4gb(usb arada sorun çıkartıyor ama onun dışında taş gibi) Ngage Clasic+aksesuarlarıburaya bakabilirsiniz. Fuji s5600 UP!
Mille Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 titresimli lightsaber efsaneymis sdf ngagein filanda resimlerini koysan?
Mille Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Koymussun zaten sori "belli bi zaman gecince guncelleme olayi kalkar" kalksa!
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 o zaman tekrar guncelleyelım hala satıyorum.
Öne çıkan mesajlar