Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Efenim birazdan buraya resimlerini koyacağım çoğu sw action figür olmak üzere olan collectblesleri uygun fiyata satmaktayım. Dileyenlere gg üzerinden satış olacaktır. Figur Darth Vader: Unleashed figur Obiwan : Unleashed figur Darth sidious vs yoda: Unleashed figur Asaji: Unleashed figur Undead Warlock: wow figur Reedemer: Spawn figur Darth Vader lightsaber attack Darth Vader voice changer kask + lightsaber + pelerin(çocuk boyutunda pelerin malesef) Obiwan lightsaber, anakin/darth vader lightsaber(renk değiştirren) star wars revenge of the sith: darh vader-lightsaber attack ve anakin skywalker with darth vader tunic and armor Lego darth vader-anakin miniset Sorcerer Clan Dragon2(Lose) Elektronik 2adet muvo2 nomad 4gb(usb arada sorun çıkartıyor ama onun dışında taş gibi) Ngage Clasic+aksesuarlarıburaya bakabilirsiniz. Fuji s5600 Genelde hepsinin kutusu var ama bazılarının kutusu çok bozulmuş taşımadan dolayı gerçi figurler sapasağlam duruyor. resimleri az sonra eklicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 bi an garaj satıyosun sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 resim Spawn redeemer Asajj Darth Vader Darth Sidius vs Yoda Obiwan Kenobi Anakin to Darth Vader Undead Warlock Darth Vader Lightsaber attack Lightsabers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 hafız piyespi yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 kendim kullanıyorum :D anime izlemek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 lightsaber ne kdr acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 mokoko said: lightsaber ne kdr acaba? oha lightsaber mı gerçek mi ? en azından ışığı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 50 diye düşündüm artık bulunmuyor zamanında ne paralar harcandı bunlara peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 wow warlock figür ne kadar acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 warlock figuru 25. Tüm figurleri isteyen olursada iyi bir indirim yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Drizzt'in Transitions serisinin ilk kitabı olan Orc King'i de satabilirim. Değeri 18$ 15$ a ben veririm. Hiç okunmadı ayrıca bidaha harcover alanı öpsünler. /Düzeltiyorum hiç okunmadı derketn tam okunmadı sadece epilog kısmı okundu. Robinsondan almıştım. Birde figurlerin tamamı iyi durumdadır zaten çoğunun paketleri var. 0 dan tek farkları paketlerin açılmış olmasıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 WoW warlock figürü gitmiştir, ilk satışımız gerçekleşmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Liste bana paticik üzerinden ulaşanlara indirimde yaparım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 satışlar devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Son 10 saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Figur Darth Vader: Unleashed figur Obiwan : Unleashed figur Asaji: Unleashed figur Reedemer: Spawn figur Darth Vader lightsaber attack Darth Vader voice changer kask + lightsaber + pelerin(çocuk boyutunda pelerin malesef) Obiwan lightsaber, anakin/darth vader lightsaber(renk değiştirren) star wars revenge of the sith: darh vader-lightsaber attack ve anakin skywalker with darth vader tunic and armor Lego darth vader-anakin miniset Sorcerer Clan Dragon2(Lose) Elektronik 2adet muvo2 nomad 4gb(usb arada sorun çıkartıyor ama onun dışında taş gibi) Ngage Clasic+aksesuarlarıburaya bakabilirsiniz. Fuji s5600 Resell.Güncel liste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Figur Darth Vader: Unleashed figur Obiwan : Unleashed figur Asaji: Unleashed figur Reedemer: Spawn figur Darth Vader lightsaber attack Obiwan lightsaber, anakin/darth vader lightsaber(renk değiştirren)- Lightsaber ler satildi gibi.- star wars revenge of the sith: darh vader-lightsaber attack ve anakin skywalker with darth vader tunic and armor Lego darth vader-anakin miniset Sorcerer Clan Dragon2(Lose) Elektronik 2adet muvo2 nomad 4gb(usb arada sorun çıkartıyor ama onun dışında taş gibi) Ngage Clasic+aksesuarlarıburaya bakabilirsiniz. Fuji s5600 UP! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 titresimli lightsaber efsaneymis sdf ngagein filanda resimlerini koysan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Koymussun zaten sori "belli bi zaman gecince guncelleme olayi kalkar" kalksa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 o zaman tekrar guncelleyelım hala satıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar