karabocek Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Elimde bir foto var bannera koyacağım fakat arkası beyaz ve sırıtıyor turuncu üzerinde acaba nası arkasına transparent yapıp sırf karganın görünmesini sağlayabilirim.Açıklayıcı bi şekilde anlatırsanız minnettar kalırım.[signature][hline]Eğer zırhın gerçek ve kaliteli çelikten yapılmışsa,o zaman kurtulursun.Eğer zırhın cüruftan yapılmışsa,ilk esintide çatlayacaktır ve bu olduğunda,içine gireceğim ve benim olanı alacağım.Kalbini ve ruhunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 transparan bir sayfa aç ps de önce sonra istedigin resmi üstüne yapıştır ve beyaz kısımları seçip sil ardından jpg,bmp artık ne istiyorsan o şekide kaydet siteye koydugunda trans olucaktır arkası[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Transparan resim bmp yada jpeg olarak kaydedilemez. Edilse bile transparan olmaz. Resmi pshop'da bir layer olarak aç. Background'u gizle. Beyaz kısımları sil. Sonra save for web'i kullanarak gif olarak save et.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Resimi ps ile açtıktan sonra (gif olduğını varsayalım )indexed color ise) image--mode--rgb yi tıklayarak resmi rgb yapalım sonra layer penceresinde bulunan backgraund bölümünü dclick yapıp okeyleyerek layer haline getirelim, toollbardan Magic wand toll u seçerek resim üstünde transparan olacak bölümü select edip del ile alanı silelim ve file-- save for web i açalım ve preset i gif 128 olarak belirleyelim ve transparency sekmesinide işaretleyerek matte: ide none yaparak kaydedelim :) kalın anlatım oldu gibi Unutmadan Transparan resim formatları sadece Gif ve Png dir gif max 256 renk png ise max 24 bit renk paletini destekleyen bir formattır yani yüksek renkili bir gif de diyer biliriz [Bu mesaj Ragnar tarafından 11 Mayıs 2004 17:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 niye ısrarla herkes "save for web" ile yapıyor anlamadım. Normal "Save As" ile gif olarak kaydedebilirsiniz.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Save as den ne kadar detaylı ayar yapabiliyorsun ? + save for web in kullanımıda rahat ve kolay :) [Bu mesaj Ragnar tarafından 11 Mayıs 2004 17:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 ayrıca bir resmi internete koymak istiyorsan web için kaydetmek neredeyse zorunluluktur, çünkü farklı kaydet ile web için kaydet areasında kalite farkı olmadığı zman bile bi ton ağırlık farkı olmakta..[signature][hline]Üniversitelerin araştırma fonlarına el koyan hükümeti protesto ediyorum. Her kuruluşu, toprağı yok pahasına sattıkları yetmediği gibi, bir de ülkenin araştırma kolunu tümden kesiyorlar! AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 yok rengi ayarlaya bilirsin save as de paletten[signature][hline]Dragger.Org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 çok sağolun hallettim :)[signature][hline]Eğer zırhın gerçek ve kaliteli çelikten yapılmışsa,o zaman kurtulursun.Eğer zırhın cüruftan yapılmışsa,ilk esintide çatlayacaktır ve bu olduğunda,içine gireceğim ve benim olanı alacağım.Kalbini ve ruhunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar