Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tft 1.15

Cuce

Öne çıkan mesajlar

Daha tinkera bakamadim ama iyi oldu bu patch hem buglari duzelttiler hemde bashin ihtimalini artirdilar muhahahahah (bide human kullaniyo olsam).

Patch undeadlei ezmis gibi ama necrolarin buildtimei dustu frostlarinda dustu artik gok unholyli wyrm yer skeleton dolucak.
undead herolarına bi care bulamadilar hala tek baslarina ordu dagitiyo herifler coil tamamda novanin cold effectini dusurmekle olmazki zarari cok yuksek novanin dark ritualla birlesince manasida bitmiyo beyimizin. en iyisi artik undead baselerine girebilicez iki spirit bi nerubian acmissa adam giremiyoduk artik yikilabilen ziguratlari var allaha sukur. heykelerin hp si 550 ye dusuruldi en iyisi bu ki artik obsidianlar hedef olabalicek sabasta yikmak icin herolara kadar herseyi temizlemeyi beklemiycez.

Humanin waterlarin dmgini dusurmuslerki gerekiyodu 1lvl summon 30 vuruyodu grunt cok fazlaydi dragon hawklarin dmgini "1" dusurmusler biraz komik olmus icimiz rahalasin diye yapmislar ama riflea care bulmamislar.

Orcta zaten pek bi degisiklik yok farseerin spiritleinin cooldowni 30a cikmis biraz cok geldi bana.

Zaten denge pathcindem cok bug duzeltmis bu patch ama zigulara cozum bulmalari iyi olmus. artik undead baseine girip geride grunt birakip hic bisey yikmdan cikmiycaz.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Sosyal ağlarda paylaş

Dmgi indi yeter grunt oldururmu lvl1 summon ya ucuktu.

ziguratlairn armor 1 ama ne spirit towerlar ne nerubianlarda armor dusmemis hala 5 cok uzuldum buna madam bisey yapicaklardi adam gibi yapsalardi amnasi kalmadi zigu armorini simdi.

neyse tinkera baktim.
Tek kelime: GEYIK

kesin bi sekilde ise yarar.

Pocket factoryi pek biseye karamiyo belki hizlica bina yikmak icin veya spellcasterarin ortasina atilabilir.
nedemekmi atilabilir su demek tinker kardesimiz cebinde el buyuklugunde bi nesne firlatiyo o sisiyo isinden factoy cikiyo.
Bu factory kendi kendine clockwork gonlin denilen 80hplik 12-14 vuran veletler uretiyo bunlar skille gore olunce 30/60/80 zarar veriyo en kotu yanlari 10 sanine gibi bi surede kendi kendilerine olmeleri allylaras zarar vermiyo sanirim. Archerlarin ortasina atarsak factoryi ise yariyabilir oda belki. Creep icin ideal unutuyodum nerdeyse yaratiklar bunlara saldirmaktan baska bisey yapamiyo.

Rocket bilmemne diye bi skilli var bu fena degil medium areada herkezi stun ediyo skile gore zarar veriyo. En guzel yani animasyonu inanilmaz hos tek kelimeyle muhtesem. Baska iyi bi yani ise cogu hero skilline aksine sanirim magic dmg degil normal dmg veiryo buda archari yem yapiyo aslinda bir suru uniteyi yem yapiyo. menzili uzun kacanlari yakalamak icin ideal dmg capi yok sanirim ama zaten 50 adama birden vuramaz.

Enginnering diye b killi var:
1lvl da rocketi guclendiriyo
2lvlda factoryin uretim hizini artiriyo (bununla aslinda mine yanina atilan factory saglam isci alir)
3lvlda demolish kat sayisini 3e cikariyor (o ne mi? geliyo)

Ultimatei bu arkadasimizin robo-goblin diye bisey. skilli aciyoruz cooldownu yok sanirim veya oldukca dusuk 25 manaya kendisi mechanic oluyo tank gibi biseye biniyo +9 str +4 armor aliyo (%15-20 dmg red ve 225 hp) tank formunda tamir edilebiliyo ama mach oldugundan bir sure buyuden etkilenmiyo heal edilemiyo falan Bolt chain shadow strike yemiyo ama holt lightta yemiyo. tank formunda bide demolish diye bisey kazaniyo binalara x2 kat daha fazla vurmaya basliyo hos alsinda ama sorun şu ki ilk lvllarda yuksek dmgi sonrada fis oluyo 7 lvlda 40 vuruyodu deamon hunter blademaster 60i buluyo o lvlda ha tabiki 3.lvl engininiz varsa is baska.

Tatli bi hero aslinda Ne alip kacan durdurma eksiklerini kapatabilir veya orklar statis trap icin zaman kazana bilir. takn formunda peisne 2-3 isci tanikca kolay kolay olucegini sanmiyorum.

Unutmadan int herosu ama lvl basina +2,5 str aliyor sanirim ve melee 600 hp le basliyo ki bu dex cogu dex herosunun 1lvl hpsinden fazla. Dmgi intherolaria takiyo sladiri hizi da fena degil.

Kendisi ole burusturup kosey atilacak hero degil bi iki taktik denemek lazim.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...