TheSilver Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Üçlemesini okuyalı biraz oluyor baktım kimse bahsetmeyince okuyanlar ne düşünüyor diye merakettim bence gayet hoş bir kitaptı[hline]I'm a lost soul in frp [Bu mesaj TheSilver tarafından 19 April 2003 20:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 bencede çok güzeldi[hline]Join my army of the elves Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Buyucu class lari cok hosuma gitti simdi ordaki .... hmmm burasi masaustu bolumu degil....yanlis geldiö galiba..... ha bi arkadas benim take care yazmama cok sinir oluyormus bundan sonra iyi dilek yok size :)) baska bi sey bulucam ..[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Süper bi kitaptı.Triology bi nefeste okudum ve gerçekten sorcery classlar güzeldi[hline]Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Ben ilk iki kitabı okuyabildim (Karakılıcın dövülüşü ve Yazgısı) Bence pekde parlak bi seri degil. Olaylar çok bunaltıyor okuyucuyu. Dünya ve atmosferinide pek sewemedim zaten. Simkin dışında ilginç tiplemede yok, kitabı kurtaran tek kişi simkin ve dialogları. HOş onunda ne olduğuna henüz bi karar vermedim. Bir bakıyorsun portakal rengi kumaşı burnunun üzerinde tutmaktan başka bi işe yaramıyor, ama diğer yandan bir bakıyorsun tüm olaylar bunun başının altından çıkıyor/gelişiyor. Serinin son kitabınıda okuyacaktım (eh standart burada bırakmaz olmaz tribi) da gel gör bu site sorunları çıktı. Bi ara seriyi bitirmeye çalışacağım, belki o zaman düşüncelerim değişir. İkinci kitap çok abuk bi şekilde bitti çünkü, serinin sonunda olayları nasıl bağladığını merak etmiyor diilim. Bizim webserver, server oldugunu farkedip serve etmeye başlar başlamaz 3. kitabı okumayı planlıyorum :)[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Bak sonu biraz düşünülmedik şekilde bitiyo ama etkileniyosun.Simkin de bence biraz Tas lık var ne de olsa Weis ve Hickman yazdı[hline]Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Simkin tasla fizban arasında bir karışımla elde edilmiş bir karakter ve bance kitabın atmosferi falan gayet hoş ayrıca camelot ile falan bağlantılı olması ilginç kitaptaki en hoş nokta ise normal dünyada büyü gücü olmayan insanların Büyücüleri yaktığı gibi merilon (merlin) in büyücüleri getirdigi boyutta aradan zaman gectikten sonrada büyücülerin büyüsü olmayanları öldürmesi büyüsü olmayanların büyüden kortuğu gibi büyüsü olanlarında olmayanlardan korkması iyi yakalanmış bir nokta.[hline]I'm a lost soul in frp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar