pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Bundan sonra bu konuda hayatım hakkında detaylar, yaşama bakışım ve içinde bulumduğum ruh hali hakkında bilgiler vereceğim. Topiği baltalayan olursa gazabımdan kurtulamayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Merakla bekliyorum ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 2009'a girdiğimiz şu günlerde sıkıntı içerisindeyim, aşık olup olmadığıma henüz karar veremedim. Daha doğrusu "aşıksın ulan" diyemiyorum kendime, cesaretim kalmamış. Bu durumdan sıyrılmak için geceleri bira içiyorum 90'ların popu eşliğinde. Şu sıralar favorim Oya Bora: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Diğer taraftan deli gibi Equilibrium dinliyorum. Bir insan topluluğu ya da güruhu, Mana şarkısındaki müthiş melodileri, geçişleri nasıl bir araya getirebilir aklım almıyor. http://www.youtube.com/watch?v=ZqdwDxnH5bE&feature=related Son 2 haftadır da köklere dönme bağlamında Iron Maiden'la yatıp Iron Maiden'la kalkıyorum. The Unbeliever şarkısının 3:36'da giren bas, davul ve gitar kombinasyonu, ruhumu bu fani dünyadan alıp aynanın öteki tarafına götürüyor. Steve Harris is a God or God is Steve Harris diyen kişinin, gıdıklarından öpüyorum böylece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 format çek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Yaklaşık 2 saattir http://www.wowhead.com/?npc=32491 için dolanıyorum. Etrafta gezinen fazla birisi yok, görünürse kaparım kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Sıkıldım kuşu aramaktan, baktım AV haftası, gideyim biraz honor kasayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 05 Pekaziz gibi. ehehehe bbg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 afkajsfkas o diilde, pekaziz wow dan oluşan bi karakter heralde. habire wow oynuo arada saçma sapan müzikler dinlio. bu mudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 çıplak fotolarda yer alıcakmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Sadece Gotta Go! kaldı kuşu almak için, çarşamba yama sonrası yaparım sanırım. Ege'nin Yaz Aşkım şarkısını dinliyorum 2-3 saattir filan, iyice bunalıma girdim. Biraz sonra yemek yiyeceğim mercimek çorbası, bamya ve pilavdan oluşan. Akşama doğru da 1-2 bira içerim, yarım saat kitap okuyup yatarım. Gelişme olursa yine bütün bilgileri burada aktaracağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 çarşamba gelmiyo patch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 O zaman moonkin olayım da öyle deneyeyim şimdi. Bu arada Gülşen'in Be Adam şarkısını da feci tuttum, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar