Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

frp oynamak istiorum...izmirde!

Quatzal

Öne çıkan mesajlar

quatzal ben izmirdeyim
ege universitesindeyim hatta :)
frp bızde cok oynamak ıstıyoruz ama tek eksıgımız ıyı bır DM ımızın olmaması bu yuzden oynayamıyoruz bır turlu frp bızde o yuzden magic the gathering oynuyoruz :)
ama sen dersenki ben iyi bir Dm im oynatırım fln adam hazır yani :)[signature][hline]Death will come on wings of song,
A song of long and winding guile,
And in the end your end I wend,
And in the end, a harp will smile!
Sosyal ağlarda paylaş

bende baslamak ısterım ama bu konuda bılgım sıfır hıc bır bılgım yok banada hem ogretıp hem oynuyalım dersenız ben her an hazırım bornovada oturuyorum okumuyorum ama kparkta garsonluk yapıyorum :D[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Sosyal ağlarda paylaş

mercan dayım su sıralar calısma gunelrım cok karıstı ben bıle bılmıyorum pazartesı net oturcak beklerım her turlu :P[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Sosyal ağlarda paylaş

İzmirli frpciler bende Çok oynamayı istiyorum deneyimimin olduğuna inanıyorum ama bizim grup dağıldı malum öss yeni grup kuracaktım. ama ege üniversitesinde okumuyorum :) oynarımda oynatırımda. eğer ege üniversitesinde okumayan adamlarıda alıyosanız her yere gelebilirim. ayrıca bi eleman daha var adama ihtiyaç olursa onuda alabiliriz
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ege uni. de okuyan okumayan farketmez
yanı benım ıcın farketmez :)
saglam bı Dm olsun yeter adam var zaten
ben gene konusurum arklarla
Dm lık yaparım dıosan super[signature][hline]Death will come on wings of song,
A song of long and winding guile,
And in the end your end I wend,
And in the end, a harp will smile!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Llama, 01 Mayıs 2004 02:44 tarihinde demiş ki:
ok gel sevırım caylar benden ben sana atarım calısma gunlerım bellı olsun tamam mı?

Llama bende geliorm kabul mu[signature][hline][b]never ask me systematic questions all you do is talk I am coming at you full speed walk on the sidewalk. I will smack your motherfucken face this is not a fucken race so don´t make me chase and place you in space and erase. Cut that fricken noise I sit on the white section with the black voice you don´t have a choice my rap destroys.
Sosyal ağlarda paylaş

ahaushda :D
baska adam warsa gelsin izmirden basıorz orayı:D[signature][hline][b]never ask me systematic questions all you do is talk I am coming at you full speed walk on the sidewalk. I will smack your motherfucken face this is not a fucken race so don´t make me chase and place you in space and erase. Cut that fricken noise I sit on the white section with the black voice you don´t have a choice my rap destroys.
Sosyal ağlarda paylaş

merhba
valla bende cok oynamak istiorum fakatdaa once sadece bi kere oynadım en son convention a gitmistim(ama oynamadım) acaip gasa gelmistim hala etkileri duruo. herneyse ben g.yalıda oturuom ama heryere gelirim. yeterki zaman-mekan soyleyin. ilk etapta sırf geyikte olur direk oyuna gircez diye bisey yok.
goruselim en kısa zamanda.
bu arada level dergisine yazıp frpinizmir yahoogroup acıp soora da satan dm yasar ı opuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında cok fazlaydı hatta ve hatta ıstanbuldanda fazlaydı belkı halen boyledır.Ama hatırlarmısınız bılmem bı ara satanıst olayları bas gosterdı ve ızmırdekı butun cafeler basıldı bazıları kapatıldı falan.O gunlerden beri underground takılıyoruz ..[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others.

Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...