Prophecy Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 En Basta Kendinize Ait AI ler yaratabileceginiz Bir Site Yazayim Bilmeyenleriniz Icin Pandora Bots Burada kendi Botunuzu Yaratabilirsiniz Yada Hazir Cevaplari Olan Botlarin AIML dosyalarini kullanarak bir bot yaratabilirsiniz Daha Sonra Yarattıgınız Bu Botlara Oddcast Sitesinden Sekillendirip Botunuza Flash Formatında Konusabilen Bir Vucud Yaratabilirsiniz Gecenin Bi Vakti Sıkıntıdan Arastırıken Buldum Belki bazılarınız AI yle ilgileniyordur diye yaziyim dedim :)[hline]Absolute & Lonely.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Çok şirin de AI değil bu bence (:[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 yeterince AI Alan Turing in makinasının ufak bir klonu ve dilini öğrenebilirsen çok güzel cognitive structure yaratabilirsin.[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Nasıl ya sadece şunu sorarsa şunu söyle şunu sorarsa şunu söyle diye ayarlıyorsun[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 e bak kendin demişsin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Tamam da zeka bunun neresinde?[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Deepin sorusuna katiliyorum.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Aslinda Soyledikleriniz Dogru Bunu Tam Bir AI olarak tanimlamak yanlis olur Dusunmemistim bunu hic Bu biraz IRC deki reklam botlarini andiriyor...[hline]Absolute & Lonely.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 burda AI ın ne olduğunu söylemeden önce gidin bi araştırma yapın Alan Turing'i araştırın. Şİki senelik research konumu AI üstüne aldım ve üniversite major'ımı AI üstüne yapmayı düşünüyorum, bu Pandora Bots denen şey en basit AI örneğinden, karşısındaki bir şey sorarsa, kendi database inden ona yaklaşık soruları arıyor, kopntrol ediyor ve en mantıklı bulduğu cevabı veriyor. Mantığını da kendin hazırlıyorsun, AI budur işte. Oyunlada gördüğünüz AI bununla aynı bazda olan ama çok daha karışığı ve dala sahip olanı (Tree Diagram)[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 ben hala yaptığın şeyin[bot] bizim forumda da olan arama bölümünden fazla intelligencesi olduğunu düşünmüyorum.[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar