Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Voys için forward mail dönsek? hocam olsa canın saolsun malesef... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 ya voys'u boşver yada dur boşverme ona soriyim ben bi soramam nette değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 amaaan haklısın adamınbiri herkes önce kapısının önünü süpürmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 05067110317 banada lazım gerçekten damdan düşer gibi oldu ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 la benim turkcell hattım olsa atardım ama avea var ondada kntr yok sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 benim hiç kontörüm olmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Züpürge Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 3 aydır -20 kontörle geziyorum gururluyum^^ turkcell'in gönderdiği son 3 mesaj: 21.12.2008 09.58: hattınızın aramaya kapanmaması için bugün içinde kontör yüklemeniz gerekmektedir. son 1 gün içinde kontör yüklediyseniz lütfen bu mesajı ciddiye almayınız. 23.12.2008 09.02: hattınız gelen aramalara açın ancak arama yapmaya kapanmıştır. siz de arama yapabilmek, mesaj gönderebilmek için lütfen en kısa zamanda kontör yükleyiniz. 24.12.2008 14.23: numaranız iptal olmadı! hattınızdan arama yapabilmek ve kullanmaya devam etmek için hemen kontör yükleyin, tüm turkcell avantajlarından yararlanıp hayata bağlanın. daha sonra da umudu kestiler:) artık turkcell mesajlarından kurtuldum, yaklaşık 15 gündür 1 mesaj bile atmadılar^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar