funq Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 dün arkadaşa gittim, oynuyodu güzel güzel oyunlar, özendim bana da ver dedim, 3 oyun verdi, 3ü de çalışmadı bende! gta4 yükleniyor, açmaya kalkınca hata - SecuLauncher: failed to start application.[2000] nba 2k9 yükleniyor, açmaya kalkınca hata - side-by-side configuration is incorrect farcry oyuna giriyorum, açılıyor - menüde mouse var oyuna girince mouse çalışmıyo küstüm, oynamıyorum farcry çözdüm google sayesinde neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 kedidir kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 far cry bitti bari, onunla avunayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 we dont care Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 yapma yav, ben nasıl aksi fikre kapıldım acep ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar