Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 evet benim mana sorunum var henüz 20k lara ulaşamadı manam. o yüzden OoC ve Intensity 3/3 verdim. http://www.wowhead.com/?talent=0xRbuqIscdIqb0uZcxcub talentim bu şu an nature's focus a 3 verdim garip gelio insanlara ama bilmiorum pushback yemiorum wrath glyph de olunca. gerçi wrath de ne pushback i de neyse. onun dışında manam arttıgında intensity yi de bırakıcam zaten OoC paso procluo trashlerde nerdeyse ilk hurricane hariç digerleri hep beleşe gelio vs. zaten glyph olarak wrath moonfire ve is var ama sanırım is ı çıkartıp yerine yine s.fire glyph takıcam daha mantıklı. nie is gluph taktım hatırladıgımı söyleyemicem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Dworgian said: evet benim mana sorunum var henüz 20k lara ulaşamadı manam. o yüzden OoC ve Intensity 3/3 verdim. http://www.wowhead.com/?talent=0xRbuqIscdIqb0uZcxcub talentim bu şu an nature's focus a 3 verdim garip gelio insanlara ama bilmiorum pushback yemiorum wrath glyph de olunca. gerçi wrath de ne pushback i de neyse. onun dışında manam arttıgında intensity yi de bırakıcam zaten OoC paso procluo trashlerde nerdeyse ilk hurricane hariç digerleri hep beleşe gelio vs. zaten glyph olarak wrath moonfire ve is var ama sanırım is ı çıkartıp yerine yine s.fire glyph takıcam daha mantıklı. nie is gluph taktım hatırladıgımı söyleyemicem :D eet bence de garip :) glyph olarak da SF,MF ve IS optimum raid dps glyphleri şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 ama benim critim düşük is glyph takamam o yüzden. sf mf innervate mi gitsem bari ne blim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Dworgian said: ama benim critim düşük is glyph takamam o yüzden. sf mf innervate mi gitsem bari ne blim Insect Swarm ve Crit ilişkisini çözemedim :) Innervate'de gerek yok çünkü mana regen'in ne kadar kötü olursa olsun 2 full mana bar kullanacağın boss yok şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 ya evet dogru beynim karıştı o zaman innervate yerine is alıp mf sf is mi yapim glyphleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Dworgian said: ya evet dogru beynim karıştı o zaman innervate yerine is alıp mf sf is mi yapim glyphleri dediğim gibi, şu an için optimum raid dps glyphleri onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jachyra Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 tantun said: Jachyra said: Rewendor said: DPS yapacak o kadar adam varken moonkine mi kaldı dps lik yahu damage meterin son sırasına demir attığımız gün dediğin doğru olabilir. ama şuan moonkin dps yapıyo, gayette güzel yapıyo.. hemde o kadar adam varken :) olay sadece damage meter da değil. 3 hit 5 crit, earth and moon, insect swarm, %3 haste vs vs sanıyorum azımsanıcak bi support değil. ezmeye gerek yok düzgün oynandıktan sonra her classın her specc i güzeldir :) (25man için konuşuyorum) %3 hit SP verdiği için pek anlamı yok, Earth and Moon'u da unholy DK'lar veriyor, Insect Swarm'ı zaten glyph'li kullandığın için onun da bi debuff'ı kalmıyor, Tek raid support: %5 crit ve %3 spl haste, bi de rebirth :) abi bazı supportlara anlamı yok diye yazmışsında.. şimdi sp zaten veriyo dk zaten veriyo değil olay. gayette kim ne verirse versin moonkinin supportları bunlardır. yararlılardır. başka kim verirse versin? şöyle düşünsen bi sp ye söylesen "%3 hit i moonkin veriyo pek anlamı yok". ve dk ya desen "%13 damage taken ı moonkin veriyo anlamı yok". bu şekillerde düşünmemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 http://www.wowhead.com/?talent=0xRbuifscdIqbouZMxcub talent bu http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Burning+Legion&n=Dworgian armory de bu incelerseniz neleri düzeltmem gerekir? gerçi dps im iyi ama daha iyi olabilir mi? genelde cycle olarak is+mf+ff s.f s.f spam, eclipse ile wrath spam gidiorum (bu arada eclipse in 3. puanının çok getirisi olmadıgını okudum bikaç yerde ondan 2/3 verdim, bi de wrath pushback engellemek için restoda pushback engelleyen skille verdim imp motw yerine (illa birinde oluo die) ^^ ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jachyra Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Dworgian said: http://www.wowhead.com/?talent=0xRbuifscdIqbouZMxcub talent bu http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Burning+Legion&n=Dworgian armory de bu incelerseniz neleri düzeltmem gerekir? gerçi dps im iyi ama daha iyi olabilir mi? genelde cycle olarak is+mf+ff s.f s.f spam, eclipse ile wrath spam gidiorum (bu arada eclipse in 3. puanının çok getirisi olmadıgını okudum bikaç yerde ondan 2/3 verdim, bi de wrath pushback engellemek için restoda pushback engelleyen skille verdim imp motw yerine (illa birinde oluo die) ^^ ty sanırım recountu domine etmenin zamanı geldi ama hala pushbacke neden bu kadar taktığını anlamadım zaten %40-50 arası bi critle oynuyoruz (set bonusu raid vs..) wrath genelde ne olduğunu anlamadan spamlenebiliyor ve zaten damage aldığın combatlarda owlkin frenzy var bi ihtimal(barkskin gcd den kalktığı için oda bi seçenek ki çok güzel oldu cd açıldıkça kullan). bence eclipse i fulle SF eclipse çalış. elindeki trinketlerle SF eclipse daha iyi sonuç alırsın. bide mana regeni talentten idare edip(idare etmek ne, bitmiyo) potion of speed kullanmanda yararlı olabilir. heroism+haste potion+.sf eclipse te 30 saniyede recountu yerle bir ediyosun :P(bazen o hızda 30k+ vurarak malygosu döndürüp raidide yerle bir edebilrsin o ayrı :P). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 şöyle bişey yaptım patchwerkde beni bufflıyan bi class yok ama lock coa atıyo filan 25mande düzgün laglı bi günde bi ss daha atarım (ki bundan sonra gearım upgrade oldu ^^ ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 warlock un coa atması farketmez zaten sende %13 magic debuff var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 haha slimelarda ölmüşün galiba :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 bi arkadas patlatınca kafamda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Jachyra said: sanırım recountu domine etmenin zamanı geldi ama hala pushbacke neden bu kadar taktığını anlamadım zaten %40-50 arası bi critle oynuyoruz (set bonusu raid vs..) wrath genelde ne olduğunu anlamadan spamlenebiliyor ve zaten damage aldığın combatlarda owlkin frenzy var bi ihtimal(barkskin gcd den kalktığı için oda bi seçenek ki çok güzel oldu cd açıldıkça kullan). bence eclipse i fulle SF eclipse çalış. elindeki trinketlerle SF eclipse daha iyi sonuç alırsın. bide mana regeni talentten idare edip(idare etmek ne, bitmiyo) potion of speed kullanmanda yararlı olabilir. heroism+haste potion+.sf eclipse te 30 saniyede recountu yerle bir ediyosun :P(bazen o hızda 30k+ vurarak malygosu döndürüp raidide yerle bir edebilrsin o ayrı :P). ya motw gereksiz die almıorum yoksa alırım ^^ ama barkskin kullanmıodum cycle bozulmasın die bozmaz mı? bi de wrath spamle sf eclipse git diosun dimi? son olarak haste pot alıcam evet ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Dworgian said: http://www.wowhead.com/?talent=0xRbuifscdIqbouZMxcub talent bu http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Burning+Legion&n=Dworgian armory de bu incelerseniz neleri düzeltmem gerekir? gerçi dps im iyi ama daha iyi olabilir mi? genelde cycle olarak is+mf+ff s.f s.f spam, eclipse ile wrath spam gidiorum (bu arada eclipse in 3. puanının çok getirisi olmadıgını okudum bikaç yerde ondan 2/3 verdim, bi de wrath pushback engellemek için restoda pushback engelleyen skille verdim imp motw yerine (illa birinde oluo die) ^^ ty Jachrya'nın dediklerine katılıyorum. Resto ağacındaki pushback vs imp motw arasında pek bi fark yok, tamamen kişisel tercih, ben 25man dışında, sık sık 10man ve heroic yaptığım için, ve ortamda resto druid olma ihtimali düşük olduğu için imp motw verdim. Onun dışında mana regen talent'i Intensity'iyi de, daha önce de söylediğim gibi, almana hiç gerek yok 25man yapıyorsan. Kel Thuzad'da bile mana bitmiyor (bi mana pot içerek ve glyphsiz innervate tabi) Eclipse'in 3. puanı tartışmalı bir konu hala, ama SF ağırlıklı oynuyorsa(ki şu an ki senin itemlerinin seviyesinde artik SF eclipse'ini kullanman gerekir)3. puan kesin gerekli. Intensity'den gelcek 3 puanı bir ona, bir Celestial focus'a, bir de typhoon'a vermeni öneririm. Haste moonkin için çok önemli, onu arttırman da gerekiyor. Dediğim gibi gear'ina göre artik SF eclipse'e geçersen dpsin artacaktir. tekrar hatırlatmak amaçlı kullanacağın cycle'i da yazayim istersen >>>>MF+IS+ wrath spam till eclipse proc+ SF spam during eclipse+ refresh MF when eclipse is in internal cd+ SF spam during eclipse internal cd+ rinse and repeat<<<< (25man'lerde %99 feral druid olacağı için senin FF atmana gerek yok, onun attığı da sana %3 crit artışı verecektir) uygulamada ise şöyle görülebilir :) http://www.youtube.com/watch?v=RzBz9iPATzE Itemler.. Bir moonkin için en önemli t7 parçaları shoulder ve head, çünkü bir tek bunlar da hit rating var, spirit yok. Bu ikisi olmazsa olmaz. 4set bonus da çok önemli olduğu için, diğer 3'den birini bıracaksın. (ayrıca bizim için meta gem de çok önemli, bir an önce head'i değiştirirsen güzel olur) Genelde leggings bırakılıyor. Burda da spiritsiz çok güzel iki item var, biri Anubrekhan'dan düşen Leggings of Atrophy, diğeri ise şu an oyunda bulunan en iyi moonkin leg'i, Malygos'tan düşen "Leggings of the Wanton Spellcaster". Kusura bakma ama 25 emblem of valor verip o yüzüğü niye aldigini anlamadim, mp5 bizim için gereksiz bi stat :) offspec'te resto oynasan bile iyi degil. Idol'üne bişey demiyorum bile :) Gerçi Wrath eclipse'le oynuyorum diyordun, niye Wrath idol'ünü almadin emblem of heroismler ile anlamadim ama SF idolü için guildinin 25man Raz kill'lerini sakın kaçırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 tantun said: Itemler.. Bir moonkin için en önemli t7 parçaları shoulder ve head, çünkü bir tek bunlar da hit rating var, spirit yok. Bu ikisi olmazsa olmaz. 4set bonus da çok önemli olduğu için, diğer 3'den birini bıracaksın. (ayrıca bizim için meta gem de çok önemli, bir an önce head'i değiştirirsen güzel olur) haklısın da daha düşmedi t7 bana malesef tantun said: Genelde leggings bırakılıyor. Burda da spiritsiz çok güzel iki item var, biri Anubrekhan'dan düşen Leggings of Atrophy, diğeri ise şu an oyunda bulunan en iyi moonkin leg'i, Malygos'tan düşen "Leggings of the Wanton Spellcaster". bunu head aldıgımda göz önünde bulundurucam saol tantun said: Kusura bakma ama 25 emblem of valor verip o yüzüğü niye aldigini anlamadim, mp5 bizim için gereksiz bi stat :) offspec'te resto oynasan bile iyi degil. Daha ring düşmedi düşeni kapıolar lvl 70 epic vardı ondan daha ii o yüzden aldım :D (bide spirit bize dmg artısı vermio mu? addonda öyle görünüo) tantun said: Idol'üne bişey demiyorum bile :) Gerçi Wrath eclipse'le oynuyorum diyordun, niye Wrath idol'ünü almadin emblem of heroismler ile anlamadim ama SF idolü için guildinin 25man Raz kill'lerini sakın kaçırma. Wrath idol var o an takılı değilmiş sanırsam :D Ama dediğin diğer idol için beklemedeyim :) Saol bilgiler için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 dipnot: atrophy için cloth userların önceliği var malsef :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 spiritten %15 dmg geliyor, yani haste ve crit varken aranacak bir stat degil. Cloth meselesi ise, derdini anlatabilirsen sana bırakırlar Athropy'i. Çünkü, mage ve warlock'larin t7 leg parcasi bundan çok daha iyi, onlar onu tercih ediyorlar. Akli basinda bir oyuncuysa buna dkp harcayacagini sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Bu argümanı begendim ^^ edit: bizde item dagıtımı feci çabuk düşüo 5 4 3 2 1 die sayılıo fln hani ben "yahu bakın mage warlock t7 niz daha ii" diyene kadar buff :D zaten diyebilsem de "t7 alana kadar kullanırım bunu ne var dkp benim" diceklerdir insanlar lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Bizde mesela, cloth sa öncelik caster dps te. e bizde doomkin olarak caster dps olduğumuza göre dkp ye bakıyor herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 işte bizde cloth user cloth da öncelikli. öyle olmadı mı mesela bi hunter çıkıp feral leather itema zıplıo fln tatsızlık çıkıo die böyle bişi yapıldı ama yani biz bumkinler için öyle az ki item seçeneği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 blizzardım kabahati her türlü. best in slot itemi leather yaparsa atlar tabi hunter. malygostan düşen eldiven mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar