ardelen Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 muhabbetin başlarıysa sen konuşmican konuşturtucaksın ki bilgi edinesin zaten. nasıl konuşturtulur peki. durduk yerde en son hangi filme gittin en sevdiğin grup ne diye sorarsan buyuk bi paradoksa duşersin. o paradoksta sen boyle mal sorular sordugun icin kendinden tiksinirsin sen tiksindikçe kendinden daha da zırvalarsın kız da tiksinir. yapmayın. ilişkinin başlarında konuşmak değil de beraber bişeyler deneyimlemek daha iyi bence, en azından kız düşündüklerini sallayacak kendininkileri de soyleyebilecek kıvama gelsin. o noktaya geldikten sonra da kelimeleri çok uzakta aramazsın zaten. yemek tarifi gibi olmadı umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 manita bile daha iyi be hatundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Ya kardeşim vur kendini şamataya eğlenceye, kasılınca ne olacak, çek götür bir sinemaya, ardından bir cafeye gider film hakkında konuşursunuz, ordan başka bişey çıkar, rahat ol, kasılmanı gerektiricek bişey yok karşındakinde. Şartlar eşit, en kötü bırakırsın başka biri çıkar. Sen kendine bir yol bul da uyanla takılırsın. Kendini eğlendir önce, sen sıkılırsan kendinden, karşındaki de sıkılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardelen Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 çok geriliyosan da new age dinle yunus sesli falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 başkasını konuşturmak, kendi konuşmandan daha çok marifet ister hımm bunun senin duruma faydası yok bazı insanlar hiç durmadan konuşuyor, anladımm, he, aynen, evt diyerek dinlemek acayip yorucu, nasıl susturulur ki bu insanlar bu da alakasız oldu söz uçar yazı kalır cüceye katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardelen Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 e kız tavlamak kolay olsa buraya topic açmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 20009da kızlar bizi tavlayacaklarmış! az kaldı! sabredin biraz!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 dasaaa said: 20009da kızlar bizi tavlayacaklarmış! az kaldı! sabredin biraz!! doğru diyo, erkek nüfusu azalıyormuş. Hele bir 20 sene sonrası var ki.. Dayanın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 ne var ki hatun kelimesinde ben de çok kullanırım hatun lafını. hani baba yerine peder kullanmak gibi kız-hatun ilişkisi... hocam sırf bu konuşamamaktan sanırım hayatımın hatununu kaybettim diyebilirim. hoş küçüktüm o zaman ama biliyorum yani benim için ideal olan oydu. yani naap et konuş! olmadı buluşmadan önce rakı olmasa da 2 bira çak öyle git çok ciddiyim. sorarsa alkolik misin sen nedir bu diye dökersin içini karşında kitleniyorum seni kaybetmekten korkuyorum böyle daha rahat konuşabiliyorum vs. diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 ilk mesajda yazdıklarını aynen söyle işte. hoşuna da gider hafiften şapşala yat eğer ki çok karizmatik karanlık suskun adam imajın yoksa kızda, aksi takdirde zaten bir süre sonra pısırık imajı oluşur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Herkese teşekkür ettim.. Yorumlar bilgilr inanılmaz iyi.. :)) Kız arkadaşıma hatun demişim, erkek arkadaşıma hacı demişim ne farkeder.. Bunlar öyle büyütülcek şeyler değil bence.. Neyse şuan yeri geldimi normal arkadaşı gibi muhabbet ediyorum, yeri geldiği zamanda sevgilisiyim.. Bugun bişeyler yaptım denedim başardım sanırım.. Öğlen aradım, onunla ilgilendiğimi belli ettim.. Yemeğe çıkardım.. Sanırım sevgili olayını yıllarca kavrayamadım.. Hatun da farklı çıkınca diğer kızlara göre; sert kayaya çarpmışa döndüm.. Ama neyseki toparladım.. Gayet iyi herşey.. Felsefe kitaplarına sardım birazda.. Felsefenin Başlangıç Ilkeleri - Felsefenin Temel Ilkeleri ve Felsefe Sözlüğü(Anlamını bilmediğim kelimeler için..) Büyük bir değişiklik ve rahatlama hissettim kendimde.. Herkese teşekkür eder, iyi geceler dilerim.. Herşey gönlünüzce olsun.. PS: Björk nickli erkekte olur.. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Eh madem öyle artık bir arkadaşı vardır, bi kardeşi vardır, biz sana yardım ettik sende bize edicen artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Sağlam ablası var.. hahaha.. :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwarzkopf Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 beraber olduktan sonra kendini degiştirebilecegin çok şansın var keşke benim de öyle bi şansın olsaydı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 "türk telekomdan arıyorum ahizeye üflermisin bi" de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Cons said: "türk telekomdan arıyorum ahizeye üflermisin bi" de hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssg Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 ağalar kız dediğin çeneden ibaret bi varlık . Zaten senin görevin konuşmak değil dinlemek.Ortaya uçu açık sorular atıcan sonra o başlıyacak anlatmaya eğer işe yaramazsa kıza konuşmuyorsun diye baskı yapıcan o kendi iç savaş verirken senin konuşamama kusurun ört bas edilecek. Son olarakta şunu diyim bi arkadaş daha söylmeş başlarda önemli olan ruhsal mesafeleri eritmektir.Deneyimsel tecrübeler edinin sinemaya gitmek gibi.Mesafe aşıldıktan sonra kız ağzına geleni söyler zaten (iyi anlamda :)).Ufff psikolog olucak adammışım lan ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 "ağalar kız dediğin çeneden ibaret bi varlık " diyen adam psikolog olamaz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xcorpion Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 tek taraflı olmaz ki zaten bırak o konussun gerilsin keyfine bak ıausgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar