Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bana biri kendisinin öss'ye hazırlık dönemine ait çalışma programını söyleyebilirmi ?

Garager

Öne çıkan mesajlar

http://forum.paticik.com/read.php?21,3713590

Bu konu altında ÖSS tavsiyeleri linkine bakarsan orda bu konuda yazılmış oldukça şey olduğunu göreceksin. Yine o konuda yazdığı gibi başkalarının programını direk uygulamak yerine o programlardan fikir edinip kendine uygun bir şeyler hazırlaman gerektiği olacak. Yani herşeyi "armut piş ağzıma düş" diye beklersen zaten kimsenin tavsiyesi senin işine yaramaz. Eğer yukardaki konunun linkini arayıp bulacak kadar uğraşmadıysan (bölümün tepesinde duruyor) ne dediğimi anlayacaksın. Yine de direk çalışma programını yazmak isteyen biri olursa diye bu konuyu açık bırakıyorum. Çok insan tavsiye yazarsa o bahsettiğim konuya linki koyarım bunun da.
Sosyal ağlarda paylaş

abi bunun bi hapı yok ki verelim sana

bu sene olmuyosa seneye denicen hiç olmuyosa olmuyodur. Kendin bulcaksın yani çözüm yolunu.

çok mu sert oldu bilmiyorum hani gören de beni bişey sancak keza benzer sorunları yaşıyorum da; böyle yani.
Sosyal ağlarda paylaş

buarada genellikle herkesin verdiği tavsiye konu açısından nerde olursan ol, son dönem (okul dönemi) sıkı bir şekilde deneme çözmeye başla. yapamadığın sorular olursa da onları atla cevaplarına bak, cevaplarını anlamazsan konusunu çalış sonra tekrar cevabına bak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...