Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 synorin said: anlıyorum nutella... japon arkadaşlarım var fakat kariyer konusundan birhaberler kendileri.Aram baya iyidir hepsiyle ülke olarak görmedim ama insanlarına bayıldım.Ne yalancı çıkar bunlardn ne hırsız.Çok temiz adam bunlar:D Ya yine caydırmak gibi olucak ama yakuza desem bizim buradakilere benzemez desem? Ya en basit orneği adamlar zamanında kumar borclarına karsılık geyşa olarak kızını ya da eşini mafyaya vermek zorunda kalıyorlardı.Ya da onlarda cinsel iletişim cocuk olana kadar daha sonrasında adam kendi cinselliğini dısarıda tatmin ediyor (bilenen toplum yasantısının büyük bir cogunlugu) ve ayrıntılara cok dikkat ediyorlar ornegin sen adamın evine gittin ve varsa misal kılıclarını inceliyorsun. Yanlıslıkla tersten koydugunu düşünmek istemiyorum.Cünkü bu onlarda ana bacı sovmus gibi bi durum ve iki kişiden birinin olme ihtimalide yok değil abartmıyorum. Bunun dısında o eski japon filmlerindeki gibi bir yerde değil çete olarak cok yaygın sucları olan insanlar mevcut.Kızları cocukları bizim buradaki emolardan daha da beter halde (olanları var).Gibi gibi.. Ama ne olursa olsun japoncanı 2. ya da 3. seviyeye getirmeden sakın ola ki gideyim deme ağlar ağlar geri donersin.Zaten işte vermezler o kadar iyi bilmezsen o da ayrı konu =).Evet gezilip görülmesi gereken yerlerden bir tanesi ama Türk kültürü ile gidip yasanılacak yer olarak tartısılır.Bi heyecanla sakın bi delilik yapiim deme =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 tr de kariyer yapmak istediğin alanla ilgili herhangi bir üniye gir. bu arada ciddi şekilde japonca ve ingilizce öğrenmeye başla. notlarını yüksek tut. yapabilirsen japon ortaklı bir firmada staj yap. 3. sınıfın sonunda elinde japonyada yüksek lisans yapabileceğin yerlerle ilgili uzun bir liste olsun. buralardaki hocalara maille başvurup, hangi alanda neden çalışmak istediğinle ilgili coşkulu mektuplar yolla. çoğu cevap vermeyecektir ama bi referans bulursan tamamdır. ama bursum da olsun istersen, okulu bitirince japonca proficiency sınavına başvur. japonyada eğitim için orada çalışmadan ve ölmeden yaşayabileceğin kadar burs veren kurumlar var. yine de bankada biraz acil durum paran olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 summon Cuce abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar