numberten Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Kardeşim oyun oynarken alt tab yapmıs sonrasında görüntü bozuldu kücük yazılar bulanıklastı gözüm bozulcak reset attım düzelmedi :( nasıl düzeltiriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 fontun ufalmış olabilir. ctrl+0(sıfır) yaparmısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Yaptım ama bir değişiklik yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 normal değil mi bu görüntü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 monitörün kablolarına bak bi sen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 AHAHAHAHA AHAHAAANAEUHAEHUAEHUAEUHAEHUAE Of olm goruntu normal, seye benzemis lan bi ressam var adini hatirlayamadim simdi, resimlerinde kafalari yumurta gibi ciziyor boyle hep. Adam bu olayla unlu oluyor falan. Sonradan ortaya cikiyor herifin gozleri bozukmus kafalari gercekten yumurta gibi goruyormus ehuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Abi resimde görüntü normal görünüyor evet ama cidden değil ya gözlerim boku yedi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 monitorun crt falansa bi hertz ine bak. değiştir bişeyler yap. Başka tavsiye olarak görüntü özelliklerinde yazıları clear type olarak kullan mı ne öyle bi yer vardı tam hatırlamıyorum. onu yap, yapılı ise kaldır onu. Yada senin gözler harbi gitmiş git bir gözlük al :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Cleartype dan soz edilmiyor mu yoksa bambaska bi problem mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Monitör ayarlarından auto adjustment ile düzeldi oh ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 hz 60 a inmi$ heralde. crt lerde alt-tab sonucu olu$an bir komplikasyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar