yamos Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Arkadaşlar oyuna ödeme yapmak için girdimde lisansımın olmadıgını neden göstererek ödemem gerçekleşemedi lisans nasıl alınır die baktığımda cd keyi YENİDEN almam gerektiği yazıyodu heralde 50 tl yi yeniden vermicem diye umuyorum mailde yolladım adamlara toparlamak gerekirse siteye girdiğimde ödeme yapmak için girmem gereken " my current subscription " bölümüne giremedimödemede yapadım yardım ederseniz çok sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efsun Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Valla sen şanslısın o zaman o oyun oynanmaz ben adam olan servera geçcem diye bir sürü char kastım hepsi 25 lvl civarı oldu soğudum oyundan bence sende bırak para verilmez o oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yamos Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 beyler yapıcı bi cevabı olan arkadaşlar varsa lütfen beni bu konuda bilgilendirirmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 burdan bi cevap bekleme direk GOA da ya anlat derdini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar