flood83 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 somestri tatilinde celeron 2400 almak gibi bir gaflette bulundum simdi onu satıyorum 100 milyona1 musteri cıktı nasıl iyi fiyat vermismi adam ben ztn 135 e almıstım kazık yemiyimde 2. el piyasayı iyi bilen arkadaslar yardımcı olursa sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 bu celeron pentium III chipsetlerine takılabilirmi?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 135 milyonsa yazdığın yani dolar değilse adamda 100 milyon öneriyorsa bence çok düşünmeden sat iyi bir fiyat[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar