Brigand Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Demonoid'den bir dosya çekmem gerekti 25mblik bir pdf. Başka hiçbir yerde yoktu, bir kitap için solution manual. O kadar uğraştım aradım hiçbirşey işe yaramadı. Sonra invite kodları gördüm, çalışmayacağını biliyordum ama denemek istedim. Nitekim çalışmadı da, ama invite kodunu denerken "this email has already been using" falan filan hatalarını görünce direk yapıştım logine ilk seferde login oldum ve download ettim wallaha. Kendimi seviyorum :D şu anda sevinçten kendi kendime gülüyorum zaten üyeymişim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 kendini ingilizce mi seviyosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Hee kitabın çözümleri olan pdf ingilizceydi ondan kendimi de ingilizce seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 in love with myself Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 me myself & I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 me & myself & I aşk üçgeni dfgdgddfdsfsddssdfg :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 me,myself & irene vardı dün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar