Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 sen de yanlışlıkla çarp, "sürekli çarpışıyoruz ehühüehe" diye muhabbete gir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 iki sürttürmeden temastan roman yazacak duruma geldiysen: şansın 9. evet 9, 0'a basamadım ilk seferde o yüzden 9. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Emaleth said: sen de yanlışlıkla çarp, "sürekli çarpışıyoruz ehühüehe" diye muhabbete gir. ama dikkatli çarp kızın ağzı burnu kırılmasın, sonra erkek arkadaşı sana çarpar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Ahah kızın yanında başka bir adam,olmayacak şey değil tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 umur senin yüzünen bana geçen cumartesi hafif çarptıran kızın peşinden gidemedim çıktık dirtyden =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 önce başkası çarptırmış demek ki :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 sanırım yetmiştir artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar