Voys Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 arkadaşım başlangıç çizgisi var. dünyadaki maximum saat farkı 24 saat. 24 saat kadar batıya gidersin, 24. saat'de o güne dahil olmuş olursun. sadece kaçmaya başladığın andan itibaren 24 saat geriye kaçabilirsin of ne dıyorum ben ya tamam kaç sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 ben le beraber aslında sizde yeni yıla girmediniz sadece kandırıldığınızın farkına varamadınız daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 § 01 Jan 2009, 16:06 girmişin işte üstüne gitme fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 teknik cumleler kurmayin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 paticik saati o elektronik ortam girdi sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar