Llama Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 ne yapayım ben yaa bu gece alsancak diyor arkadaşlar yok saylınsmış başı bozukmuş zorlana izlettiricekler bu adamları pubmu yapsak hometown yada berlin haa şş alsancak tayfası söyleyin bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 kesinlikle sevdin biriyle zaman geçir , yoksa evde dur . zoraki karambol bir eğlenceye gitme derim eğer öyleyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 viktoryanın sırları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 zorba tavernadayım fedonla coşacaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 eğlence kavramımında plan olmaz ya ben tek başımada eğlenirim evde durursamda erken uyumak dışında plan yok :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 olm forum, paticik çok eğlenceli olcak özel mesaj bile atarım sana takıl manyak yer burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 kar yagcakmı burda on ikide yoksa takılmam valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 ahaha Silence da başıbozukta her cumadan farklı birşey yok bence sıkıcı olur alsancağa gitme bence takıl evin tekini bulup ben öyle yaptım :D Alsancakta bgn hiç biy ere gidilmez her yer ana baba günüdür...Boş ev varsa otur evde yoksa victoria ve elizabethle buluş derim 12 ye öyle gir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 başı bozuk denen adamlarda ne çekilmez tiplerdir yaa yıl başına onları görerek girersem ben 2 sene kendime gelemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Düşünsene bütün senen onlarla geçiomuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 ana ne güzel beee uyandım rahat rahat baş ağrısı yok çile yok sigara kokusu yok off ıhlamurda içerim şimdi yeni yıla böyle girilir bee sakin sakin evde oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar