BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Ya Telekomu arıorm hattnz aktif diolar ama bağlanmaya çalışıorm uzaktaki bilgisayar yanıt vermiyor diyor ! modem speedtouch 330 ayarları otomatik yapıo kendi artk telekomdaki o insanlarla muhattap olmak istmyrm bendemi hata yoksa onlardamı ? bi fikri olan warsa ...[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 bendede aynı problem olmuştu portunda bir yanlışlık olabilir sen telekoma tel aç ve prtunu kontrol ettir[signature][hline]HoroZz Etheria Hadescik HåD맩® Where is Anatolia? icq :147852833 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 said: Hadescik, 29 Nisan 2004 12:34 tarihinde demiş ki: bendede aynı problem olmuştu portunda bir yanlışlık olabilir sen telekoma tel aç ve prtunu kontrol ettir karşımdaki kadın konuşabilse neler dicem de işte... çok saol bu arada[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 zauhasufhas harbi aynı problem banada oluyordu en sonunda bagırmaya basladım mühendisi bagladılar :) USB portum bozukmus[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 ama sen israrla aramaya devam et belki bağlar :)[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 ayarları otomatik yapmıyor bildiğim kadarıyla username ve password girmelisin en azından yani o kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 o kadarda cahil deilim o ayar deil hem :) ya ztn şifre hatası verse zil takp oynicam o kolay artk muhattap olmamak için yarn aricam adamları o derce bıktm resmen[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 username falan girmene gerek yok telekomda (!) yaşıyoruz banada oldu defalarca aynı sorun ayriyetten ayda bi kere mutlaka hattım bozuluyor 2 gün internetim olmuyor (sadece icq falan acılıyor siteler off) speedtouch var bendede arkadaşımdada sürekli balantı kopuyor. anlıycan biz daha cook cekeriz bu adamlardan.[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Daha önce nete girebiliyormuydun yoksa yenimi aldın adsl i? Eğer daha önceden kullanıyosan muhtemelen rutin kesintilerden birisidir :) ben yeni açıldı hattın sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 benm yeni açıldı(!) dial la sürünüorm hala[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 ya portta sorun yokmş telekomla modem bağlantı kuruomş ama pc ile kuramıomöş format at dedi yuh dedm başka çözümü yokmu ya_?[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar