nubi Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Selam bizim kafede bir çocuk var pacman nikiyle buraya üye. Çocuktan gördüm, girdim baktım nasıl biyermiş diye, güzelmiş :). Şu andada kafedeyim zaten :). Önemli Not:İmzam biraz küfür içeriyor.bir sakıncası varsa söylerseniz sevinirim.[signature][hline]ek$i engine sıçti! "...timeout expired..." --marcel proust Bu oluşan hatanın tüm hakları Sourtimes Entertainment'a aittir. İzinsiz aynı hata oluşturulamaz aynı şekilde sıçılamaz. © 2500-4900 SourTimes. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Selam valla burda milletin blabla niklerine yuklenildigi icin.Olay olmadan degistir sen o nicki sakız gibi uzar gider yoksa bu konu[signature][hline]Godfather Of Speed Icq=101549659 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nubi Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 nedenki? ben her zaman bu niki kullanırım :).[signature][hline]ek$i engine sıçtı! "...timeout expired..." --marcel proust Bu oluşan hatanın tüm hakları Sourtimes Entertainment'a aittir. İzinsiz aynı hata oluşturulamaz aynı şekilde sıçılamaz. © 2500-4900 SourTimes. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 ilk defa sağ üst köşede yazan yeni üyemizle,yeni gelenlerde selam eden birinin aynı kişi olduunu görüorum, hoshgeldin bu durumda...[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Sorun senin nickinde degil baskalarını ornek gosterdim Senin nickinde bisey yokda imzaya bıraz yama yap :=)[signature][hline]Godfather Of Speed Icq=101549659 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nubi Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 aynı kişi değilizki! ?[signature][hline]ek$i engine sıçtı! "...timeout expired..." --marcel proust Bu oluşan hatanın tüm hakları Sourtimes Entertainment'a aittir. İzinsiz aynı hata oluşturulamaz aynı şekilde sıçılamaz. © 2500-4900 SourTimes. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 oooofff ben sana bısey demedım hatta ben buraya mesajda yazmadım unut sen benı en ıyısı[signature][hline]Godfather Of Speed Icq=101549659 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Hosgeldin nubi geç bir çayimizi iç, bu arada su önemli notlari okursun; Bu forumlarda aklina gelebilecek hemen hemen hersey hakkinda konusabilir, tartisabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirsin; ama öncelikle Forum Kurallarini ve FAQ'i okumani öneririm. Paticik Ana Sayfasindan UO, WoW, AO, DC, DAoC, EVE, NwN, SWG ve Shadowbane ile ilgili pek çok bilgiye ulasabilir, Edebiyat ve UltimaTR Sözlük bölümlerine girebilir, eger sphere ile ilgileniyorsan ve kendi dünyani yaratmaya çalisiyorsan Sphere Script Veritabanina ugrayip sana faydali olacak scriptleri seçebilir ve aklina takilan bir sey olursa forumlarin ilgili bölümlerinde diger üyelerden yardim isteyebilirsin. Biraz eglenmek istersen komik bölümünde bir gezinti yapabilir veya müzikle ilgileniyorsan Müzik Bölümüne ve Lyrics veritabanimiza bir göz atabilirsin. Otomobiller veya motorsports ile ilgileniyor isen Patinaj bölümü tam sana göre.. Görsel Sanatlar la ugrasiyosan buraya bakmani tavsiye ederim.. Eger diger üyelerin neye benzediklerini merak ediyorsan Aile Albümümüzden görebilirsin... Eger bayansan sana kozmetik tüccarimiz yardimci olabilir... iyi eglenceler[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 http://www.paticik.com/forum/index.php sağ üstteki yeni üyemiz : nubi sen diil misin?[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nubi Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Olay olmadan degistir sen o nicki sakız gibi uzar gider yoksa bu konu. demişinde...[signature][hline]ek$i engine sıçtı! "...timeout expired..." --marcel proust Bu oluşan hatanın tüm hakları Sourtimes Entertainment'a aittir. İzinsiz aynı hata oluşturulamaz aynı şekilde sıçılamaz. © 2500-4900 SourTimes. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nubi Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Trojanmistress ben yanlış anlamışım, pardon :). Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 hoşgeldin nubi ne demek?[signature][hline]Raptor Skeleg(artık sürekli invisim bişi olursa msg atın alırım bi ara :P) Öss'ye kafam girsin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nubi Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Bilmem :). Kendi kendime nik arıyordum aklıma bu geldi. Kendimi bildim bileli benim nikim buydu valla. Sallamasyon yani. Çıplak bi olabilir aslında :-P![signature][hline]ek$i engine sıçtı! "...timeout expired..." --marcel proust Bu oluşan hatanın tüm hakları Sourtimes Entertainment'a aittir. İzinsiz aynı hata oluşturulamaz aynı şekilde sıçılamaz. © 2500-4900 SourTimes. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Hoşgeldin[signature][hline]Ra Unlive Online Gaming Center Ultima Online & Counter Strike Herkez kendi kaderinin efendisidir, bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nubi Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 amma olay bir giriş oldu foruma :).[signature][hline]ek$i engine sıçtı! "...timeout expired..." --marcel proust Bu oluşan hatanın tüm hakları Sourtimes Entertainment'a aittir. İzinsiz aynı hata oluşturulamaz aynı şekilde sıçılamaz. © 2500-4900 SourTimes. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 hoş geldin geçer hepsi o kalplerde geçer devamlılık esastır bu gün de geçer kalplerde kalır o kaymak yada kaymamak işte bütün mesele bu :P[signature][hline]Show No Mercy Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.