Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 17 Mayısta Kadir Has Üniversitesi Selimpaşa Kampüsünde Bahar şenlikleri dahilinde Modifiye araç festivali yapılacakmış bir dergi düzenliyomuş tuning diye bi dergi sanırım. Amatör bişey olduğunu sanmam ilgililere duyuriyim dedim. Şenlikler hakkında ayrıntılı bilgi için http://khas.edu.tr[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Admin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 user+pass istiyo lol (astalavista.box.sk da varmıdır acep ;) ) elimizde olan modofiye edilmiş arba resimlerini yollayıp katılıyoruz anlaşılan eha 1. olurum ben ozaman uraşmayın yüzlerce süper alet var :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger evim evim güzel evim :) Sabaha kadar int olmayacakmış söylentisi üzerine GE-TA, 30 Nisan 2004 21:56 tarihinde demiş ki: Kovalara internet dolduralim o vakit. :-P
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 dynamick buraya da koysana o modifiye resimleri[signature][hline][b]never ask me systematic questions all you do is talk I am coming at you full speed walk on the sidewalk. I will smack your motherfucken face this is not a fucken race so don´t make me chase and place you in space and erase. Cut that fricken noise I sit on the white section with the black voice you don´t have a choice my rap destroys.
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 benim kesin girmem lasım bende bi anadol var uff[signature][hline]Where is Anatolia? I Hate Anatolia!...
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Yok bizzat arabanı götürüp katılıyosun. Katılım nasıl bilmiyorum ama bizm okulun şenlikleri dahilinde işte ilgilenen varsa buyursun gelsin.[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
Ragnar Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Ne güzel böyle organizasyonların olması[signature][hline]Dragger.Org
Öne çıkan mesajlar