Ceiron Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Beyler Biz arkadaşlarla bu aralık ayında üyelik almıştık resmi forum sitesinden okudugumuza göre bu ayda üyelik alanlara snow mammoth veriliyomus ama biz dhaa bulamadık :S Nerden alabiliriz npc lere baktık bulamadık birşey yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 /claim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceiron Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 bu kodu buldum biryerden yazdım olmadı gelmedi invertorye sonra üyeliğe baktım siteden benim orada your producet altında snow mamut vardı yani hala mamutum var :) ama nedense /claim kodu işlemiyor yardım edebilecek arkadaş varmı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 /pet ile gm çağır konuş adamalar baya iyiler oyun içindeki bi bug/sorun/vsvsvs den oluşan bişiye en iyi onlar yardımcı olur kolay gelsin iyi oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar