Llama Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 bunun adıda mücver koydum : ) mart nisan gibi eşe atsam bol yavru alırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 hayırlı olsun peki bu takla atıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Çiftleşme hakkında sorularım olacak. Hiç kuş sevişmesi görmedim. Nasıl sevişiyor bunlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 valla buraya video koyayımmı :D üste olan saka dediğimiz bi hayvan altta olan dişi bakiri denilen kanarya türü bunu ciftleştirince melez alıyorsun +15 edit: videoda çifleşmiyorlar gerçi burda 2 dişi var saka kur yapıyor bi ara kanaryaya yelteniyor ama kanarya dişisi izin vermiyor işte üstüne çıkmasına çıkarsa dişi V posisyonunu alıyor erkek kuşta yumurtayı döllüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 aynı kafese koyuyorsun sularına çok değil 5 damla şarap damlatıyorsun akabinde loş bir ışık olsun ortamda şöle 2 saat evi boş bırak ses falan yapma döndüğünde sigara faslı dahi geçmiş olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 biz videoya bakmasak daha uygun olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 SodomVsGomore said: hayırlı olsun peki bu takla atıyor mu? yahu var ya sırf şu soruya evet cevabını verebilmek için taklacı güvercin alıp besleyesim,yem verip takla attırasım var.madem her kuş muhabbetinde bu soru soruluo ben de şunu demeden geçemiyciim TAKLA YOK YEM YOK!!! deli emin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar