forgiver Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 neden yazılır, nasıl yazılır, örnek var mı(atom proforsörlerinin deil de normal yeni mezun insan evlatlarınınkinden mümkünse) bi de hava trafik kontrolcü var mı aranızda, tanıdık, detay bilgi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 arkadaşımın annesi hava trafik kontrolcüydü galba ya. bi onu yollamaya çalışayım buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 özgeçmiş derken çalışma tecrübeleri falan filan gibi bişey mi yoksa cv mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 resume elle derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 çinlilere yaptırcak herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 cv nin düz yazı hale getirilmiş hali gibi bişey işte ama biraz daha hayat hikayesi gibi olcak http://homepage.uludag.edu.tr/~cangul/ozgecmis.html şu tarz bişey de, adam yardırmış mesela ben ne doldurabilirim ki o kadar gereksiz uzatıyorum iyice saçma oluyor gerçi yazdım bişeyler de, nromal cv istesinler işte böle saçma oluyor ha elle derken kalemle yazıyon işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 mürekkepli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 sınavını da klasik yazılı hazırlıyorlarmış başka bir iş için testli bir sınavda bölümümle alakasız nir sorudan fail oldum ya neyse ben bir iş bulayım son 1 yılım diye topic accam taksit taksit dökmeyeyim içimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 hmm elle yazacaksan sanırım çok tasarım yapma şansın yok heh ama bilgi içeriği açısından ben şöyle yazmıştım (gerçi normal cv ama) http://www.filefactory.com/file/a00a0b1/n/cv_doc2_0_pdf edit: adres, isim, telefon bilgilerini falan sildim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 grafoloji, kendine artık yer edinmiş bir yaklaşım. yazınla karakterin hakkında detaylı fikir edinmek mümkün değilse de, bazı doneler elde etmek mümkün kabul ediliyor. hava kontrol gibi yoğun stres altında olacağın bir meslekte, iron clad diye tabir edilen tarzda, mümkün olduğunca kitap harfleriyle yazılmış ama stresten uzak olduğunu belli edecek şekilde kağıda fazla bastırmadan yazılmış, adeta akıp gitmiş havası veren bir yazıyla şansın daha fazla olur sanırım. kitabına göre yapılması gereken işler sıralamasında belki de birinci olan böyle bir meslekte yaratıcılıktan özellikle kaçın hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 bizim bi tanıdığın bi gençlik anısı var bununla ilgili, bi iş ilanında elle yazılmış cvnizi yollayınız diye detay varmış, bu kasmış yazmış göndermiş bunu işe aldıktan sonra elle yazıp yollayan bi sen vardın o yüzden seni seçtik demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 UP hava trafik kontrolörlüğüne yine sardım istanbul ya da ankara olması mümkün puanım yettiğinden dolayı mülakatta istekli görünmem yeterli işin kötü yanı 8 ay önce bir işim yoktu, bu mesleği baya bir araştırmıştım, o zaman olmadı daha sonra metalurji malz. müh. olarak işe başladım, okurken pek sevmiyordum, çalışırken de eh işte, ailemdan ayrı bir şehre gitmesem hiç dert etmiycem ama şimdi kararsız kaldım artıları eksileri yazıyorum çıkmıyor bir sonuç denemek istiyorum ama geri dönüşü garanti deil düşünmek için pek zaman da yok, aklıma geleni yazarak biraz rahatlamak istedim, belki daha detaylı yazarım kesmedi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Hava trafik kont. dünyanın en stresli meslekleri arasında geçiyo. İşini severek yapmak çok önemli yoksa o stresin altından başka türlü kalkılmaz tahminimce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 o uçaktakilerin sorunu, şimdi onlar düşünsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Bana da lazım oldu bu elle özgeçmiş. Annemin babamın adını mı yazacağım off, kararsız kaldım. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 dolma kalem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 ozgecmis derken cover letterdan mi bahsediyosunuz? abi o koca mesaj bir dolmakalemde oyle silinir mi naptin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 ben 3 tane yazdım yardımcı olayım müsvette çalışacaksın xxxxx tarihinde şurda doğdum diye başla, bürsürü kardeşin varsa şunlardan ortnca olanım diye saçma bir cümle kur opsiyonel annen, babanın mesleğini yazabilirsin ikametgah filan ikinci paragrafa ilkokuldan itibaren okulları sıralayabilirsin 3. paragraf iş tecrübeleri, stajlar(yeto), iş ile ilgi/li duyduğun konular gaza geldiysen hobilerin, hayallerin, beklentilerini mesleğimde başarılı super x olmak istiyorum filan böle yazınca a4 baya bir doluyor işte böyle bi kaç tane yaz, oku bazı yerler çok saçma gelecek, o kısımları çıkar yeniden yazınza eli yüzü düzgün ve daha kısa bişey çıkıyor tse ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Evet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 bende, ankara merkez sarmadı ama gebze istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 tse :) bi tane saklamıştım elle yazılmış ona bakıp yenilerini yazarım diye, daha çok güldürmeye yaradı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 TSE inanılmaz zor ya, torpilin en çok döndüğü yer resmen. Sanayi bakanlığı mülakatı öncesi 3-4 kişiyle konuşmuş olmamıza rağmen hiç bir işe yaramadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 sıralmaya girebilirse torpil devreye girebiliyor yalnız sanayiye de mi başvurmuştun ben mülakat için gittim, geç gittimi, bekle dedi çok beklemekten sıkıldım ayrıldım, hayatımda ki en salakça şeyi yaptım, tecrübe kazancaktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar