Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

el ile özgeçmiş

forgiver

Öne çıkan mesajlar

cv nin düz yazı hale getirilmiş hali gibi bişey işte ama biraz daha hayat hikayesi gibi olcak
http://homepage.uludag.edu.tr/~cangul/ozgecmis.html
şu tarz bişey de, adam yardırmış mesela ben ne doldurabilirim ki o kadar
gereksiz uzatıyorum iyice saçma oluyor

gerçi yazdım bişeyler de, nromal cv istesinler işte böle saçma oluyor

ha elle derken kalemle yazıyon işte
Sosyal ağlarda paylaş

grafoloji, kendine artık yer edinmiş bir yaklaşım. yazınla karakterin hakkında detaylı fikir edinmek mümkün değilse de, bazı doneler elde etmek mümkün kabul ediliyor.

hava kontrol gibi yoğun stres altında olacağın bir meslekte, iron clad diye tabir edilen tarzda, mümkün olduğunca kitap harfleriyle yazılmış ama stresten uzak olduğunu belli edecek şekilde kağıda fazla bastırmadan yazılmış, adeta akıp gitmiş havası veren bir yazıyla şansın daha fazla olur sanırım. kitabına göre yapılması gereken işler sıralamasında belki de birinci olan böyle bir meslekte yaratıcılıktan özellikle kaçın hehe
Sosyal ağlarda paylaş

bizim bi tanıdığın bi gençlik anısı var bununla ilgili, bi iş ilanında elle yazılmış cvnizi yollayınız diye detay varmış, bu kasmış yazmış göndermiş bunu işe aldıktan sonra elle yazıp yollayan bi sen vardın o yüzden seni seçtik demişler.
Sosyal ağlarda paylaş

• 7 ay sonra ...
UP

hava trafik kontrolörlüğüne yine sardım
istanbul ya da ankara olması mümkün puanım yettiğinden dolayı mülakatta istekli görünmem yeterli

işin kötü yanı 8 ay önce bir işim yoktu, bu mesleği baya bir araştırmıştım, o zaman olmadı
daha sonra metalurji malz. müh. olarak işe başladım, okurken pek sevmiyordum, çalışırken de eh işte, ailemdan ayrı bir şehre gitmesem hiç dert etmiycem ama
şimdi kararsız kaldım
artıları eksileri yazıyorum çıkmıyor bir sonuç
denemek istiyorum ama geri dönüşü garanti deil
düşünmek için pek zaman da yok, aklıma geleni yazarak biraz rahatlamak istedim, belki daha detaylı yazarım kesmedi bu
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
ben 3 tane yazdım yardımcı olayım
müsvette çalışacaksın

xxxxx tarihinde şurda doğdum diye başla, bürsürü kardeşin varsa şunlardan ortnca olanım diye saçma bir cümle kur opsiyonel
annen, babanın mesleğini yazabilirsin
ikametgah filan

ikinci paragrafa ilkokuldan itibaren okulları sıralayabilirsin

3. paragraf iş tecrübeleri, stajlar(yeto), iş ile ilgi/li duyduğun konular

gaza geldiysen hobilerin, hayallerin, beklentilerini mesleğimde başarılı super x olmak istiyorum filan
böle yazınca a4 baya bir doluyor
işte böyle bi kaç tane yaz, oku bazı yerler çok saçma gelecek, o kısımları çıkar yeniden yazınza eli yüzü düzgün ve daha kısa bişey çıkıyor

tse ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...